Obavijesti

Show

Komentari 3

Sušec i Šprem u realityju: Sad ćemo komentirati ljudsku muku

Sušec i Šprem u realityju: Sad ćemo komentirati ljudsku muku
5

Ubrzo počinje novi show 'Fittest Family'. Iz Hrvatske i Slovenije 14 obitelji natječe se za titulu najjače i najspretnije. Bivši hrvatski rukometaš Goran Šprem i sportski novinar Božo Sušec komentirat će show

VIDEO

Izvještavao je sa 16 Olimpijskih igara, tisuću utakmica i raznih natjecanja. Nakon gotovo 47 godina sportskoga komentiranja Božo Sušec (73) okušat će se u komentiranju TV showa.

Boris Šćitar/Pixsell

'Fittest Family' na RTL-u počinje sljedećeg ponedjeljka.

- Bio sam na ‘probi’, valjda sam zadovoljio i angažirali su me. Uz mene je komentator i Goran Šprem (39) s kojim sam već radio i super je ispalo. Nemamo potrebu dokazivati tko je bolji, pametniji i ljepši, pa se dobro slažemo - kazao nam je Sušec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U showu se 14 obitelji iz Hrvatske i Slovenije natječe za titulu najjače i najspretnije. Pobjednik će osvojiti zlatnu polugu, no još se ne zna njezina vrijednost.

- Na snimanjima je bilo zanimljivo i zabavno. Ponekad imaju zadatke, pa kao američki marinci prolaze kroz blato, cijevi..., a ponekad su pravi sportski zadaci. Budući da oni nisu pravi sportaši, ispada da sad komentiram ljudsku muku - rekao nam je doajen televizijskog novinarstva.

AFP

Treneri obitelji su bivša skijašica Nika Fleiss (34), bivši rukometaš Vlado Šola (50), Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

- Čudesno je kako se Nika unijela u show. Velika je motivatorica i jako se trudi. Pa od umora ponekad nije mogla govoriti, spavati bi otišla već u osam navečer - kaže Sušec.

Show ima poveznica i s nogometom, odnosno videotehnologijom.

- Da, imamo svoj VAR. Bilo je situacija u kojima smo u natjecanjima morali pregledavati snimke i odluke su potom bile drukčije - ispričao je Sušec.

Bivši rukometaš Šprem dodaje da je Božo autoritet, a on pripomoć.

- Pa ja sam bio na samo dvojim Olimpijskim igrama, a on na 16... Inače, što se tiče zadataka natjecatelja, neke ni ja u naponu snage ne bih mogao savladati - priznao je Šprem.

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu