Obavijesti

Show

Komentari 11

Tko je Anne Heche koja se bori za život? Otac ju je zlostavljao, a ljubila je i Ellen DeGeneres

Tko je Anne Heche koja se bori za život? Otac ju je zlostavljao, a ljubila je i Ellen DeGeneres
10

Dok je bila mala zlostavljao ju je otac, a majka ju nije nikad obranila od njega. Zbog toga s njom nije bila u dobrim odnosima. Izgubila je i dvije sestre i brata, a veza s Ellen zasjenila joj je karijeru

Glumica Anne Heche (53) u jako je teškom stanju nakon što se sa svojim autom u petak oko 11 sati zabila u kuću u Los Angelesu. Osim uloga u brojnim filmovima, holivudske plavuše mnogi se sjećaju zbog ljubavne romanse s kontroverznom voditeljicom Ellen DeGeneres (64).

74th Annual DGA Awards

Heche je postala poznata široj javnosti zahvaljujući nastupu u TV-sapunici 'Another World', a nakon toga ostvarila je i druge velike uloge u brojnim filmovima.

FOTO Glumica Anne Heche u kritičnom je stanju, zabila se u kuću autom i uzrokovala požar
FOTO Glumica Anne Heche u kritičnom je stanju, zabila se u kuću autom i uzrokovala požar

Ipak, najpoznatija je po ljubavnoj romansi s popularnom komičarkom Ellen DeGeneres. Njih dvije prohodale su 1997., a mnogi su ih smatrali najpoznatijim lezbijskim parom u Hollywoodu.

Ohio: 25.05.1969, ro?ena glumica Anne Heche

Njihova veza bila je glavni hit 90-ih godina, a često su punile i medijske stupce. To joj je zasjenilo karijeru, kao i incidenti koje je sama Heche tumačila mentalnom nestabilnošću.

Ellen i Anne čak su se i htjele vjenčati jednom kada istospolni brak postane legalan u Vermontu.

Heche nema vremena vidjeti Dubrovnik jer stalno snima
Heche nema vremena vidjeti Dubrovnik jer stalno snima

Njihova romansa nije dugo trajala, a 2000. godine objavile su da se razilaze. Mnogi vjeruju da je razlog njihovog prekida bio snimatelj Coleman 'Coley' Laffoon s kojim je Heche ubrzo nakon raskida prohodala. Kasnije se par udao, a pet i pol godina poslije su se razveli.

The Tender Bar Los Angeles Premiere

Anne je tada izjavila da je Coley budala koja samo gleda porniće i posjećuje striptiz-barove.

Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007., a Heche je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma Men in Trees, Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom.

Los Angeles: Poznati dolaze na premijeru TV mini serije Big Little Lies

James je svojedobno za strane medije ispričao kako su tada započeli prijateljstvo tijekom kojeg su shvatili da vide svijet na isti način. Oboje su ubrzo prekinuli svoje brakove i zaručili se. 

Očito je da Anne kroz život nije imala sreće u ljubavi jer ni taj brak nije izdržao. Par se razveo 2018. godine.

Anne Heche ne želi djecu upoznati s njihovom bakom
Anne Heche ne želi djecu upoznati s njihovom bakom

Imala je teško djetinstvo

Njezin otac, inače homoseksualac, zlostavljao je Anne tijekom djetinjstva, a Anneina mama Nancy pridružila se Grupi obitelji koji propovijedaju protiv istospolnih zajednica 1983. godine kada je glumičin otac preminuo od posljedica AIDS-a. 

Osim toga, glumica je imala i četvero braće i sestara, od kojih su troje preminuli. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a Cynthia je preminula još dok je bila beba. Imala je srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći prije nego li je uspio završiti srednju školu.

Ohio: 25.05.1969, ro?ena glumica Anne Heche

Sa majkom nikada nije imala dobar odnos jer ju nikada nije obranila od oca. Čak je i u svojim memoarima iz  2001., napisala da je njezina majka, kada je kao beba dobila genitalni herpes, rekla kako se radi o pelenskom osipu kako ne bi posjetila liječnika.

Anne Heche su u Parizu zaprosili sin i novi dečko
Anne Heche su u Parizu zaprosili sin i novi dečko

Posjetila je Dubrovnik 2014. godine

Prije osam godina posjetila je Dubrovnik, a odsjela je u dubrovačkom hotelu Excelsior. Anne je tada radila na snimanju akcijskih scena za seriju 'Dig'. 

Grgo Jelavić/PIXSELL

Snimanje serije u Hrvatskoj trajalo je 13 dana, a Anne je u seriji odglumila šeficu FBI-ja koja s kolegom pokušava odgonetnuti tajnu staru 2000 godina. Njenog partnera tumači Jason Isaacs (51).