Obavijesti

Show

Komentari 24

Susjedi o Staniji: Glumi finoću, a bolje da Vam ne pričam kakva je uživo, ne zna reći 'Dobar dan'

Susjedi o Staniji: Glumi finoću, a bolje da Vam ne pričam kakva je uživo, ne zna reći 'Dobar dan'
9

Bitno je da nabije naočale i kapuljaču na glavu. Imam osjećaj da za sebe misli da je Lepa Brena. Kao da je ona najbitnija i njezin reality, eto takva vam je ona susjeda, jedan je od komentara

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) nedavno se iz Amerike vratila u Srbiju. Boravi u Novom Sadu gdje posjeduje stan, a susjedi baš i nemaju najbolje mišljenje o njoj, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Viđala sam Staniju kada se vratila iz Amerike, ali je uglavnom žurila i bila vidno nervozna. Nekoliko puta se sastajala s odvjetnikom i vidi se da je s njim obavljala ozbiljne razgovore. Nisam mogla čuti o čemu pričaju, jer su njih dvoje bili u automobilu, ali vjerujem da je u pitanju spor koji vodi s Kristijanom, kao i prijetnje koje joj je uputio - kaže radnica iz frizerskog salona.

Starletina susjeda iz zgrade ju je 'popljuvala'.

- Glumi finoću preko TV ekrana, a uživo? Bolje da Vam ne pričam. Nekoliko puta se vozila sa mnom u liftu, ni 'dobar dan' nije rekla. Bitno je da nabije naočale i kapuljaču na glavu. Imam osjećaj da za sebe misli da je Lepa Brena. Kao da je ona najbitnija i njezin reality, eto takva vam je ona susjeda - ispričala je.

No bilo je i onih koji su u obližnjim lokalima i trgovinama pohvalili Staniju.

Stanija opet pretjerala: Fanovi komentiraju njezine bradavice
Stanija opet pretjerala: Fanovi komentiraju njezine bradavice

- Često joj dođu brat i majka. Meni djeluju kao fina i skladna obitelj. Uživo je normalna djevojka, a kad je gledam preko Instagrama samo golotinju ističe. Sasvim je pristojna, minimalno sređena, a uživo joj je čistije i lice. Voljela bih je gledati u novoj sezoni 'Zadruge', jer je jedna od rijetkih koja ima završen fakultet i treba se time ponositi - govori radnica iz trafike.

Starlet Stanija Dobrojevic in quarantine because of the virus corona.
Starleta Stanija Dobrojevic u samoizolaciji (karantin) zbog korona virusa.

- Znam da mnogi muškarci 'bleje' kada je vide uživo, ja imam ženu pa ne smijem, inače bih je i ja gledao. Šalu na stranu, dobra je djevojka, pristojna. Nismo se pozdravljali i govorili jedno drugom 'dobar dan', jer vidim da je stalno u žurbi i logično je da obavlja poslove kao i svi mi - dodao je susjed.

Podsjetimo, Stanija je stigla u Srbiju zbog suđenja s bivšim robijašem Kristijanom Golubovićem (50).

- Svi su upućeni u to kako mi je prijetio smrću. Rekla sam dosta, ovo više nije reality, ovo nije show, sada je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da se niti ne moram vratiti u Srbiju. Normalno je da se čovjek uplaši. Najteže je mojoj obitelji. Oni ovo jako teško doživljavaju. Moja majka gleda te klevete... Ja se ne bavim time što oni meni pripisuju - rekla je za srpske medije