Obavijesti

Show

Komentari 11

Susjedi o Stefanu: Sam baca smeće, vidjeli smo i da usisava'

Susjedi o Stefanu: Sam baca smeće, vidjeli smo i da usisava'
7

Stefan je o svemu vodio računa i kada se njegov stan renovirao pa je inzistirao da majstori poštuju kućni red i da najave sve veće i bučnije radove. Tu nas je kupio još prije nego što se doselio, kažu susjedi

VIDEO

Stefan Živojinović (27) nije išao na odmor sa svojom obitelji. Ekipi se na putovanju po Dubaiju i Maldivima zato pridružio Aleksandrin i Filipov sin Aleksandar, a Stefan će im se, kako je rekao, moći pridružiti tek za nekoliko dana.

POGLEDAJTE INTERVJU S LEPOM BRENOM O ŽIVOTNIM TAJNAMA, USPJESIMA I PORAZIMA:

- Idem dva dana u Dubai i onda pet dana na Maldive sa njima. Dva dana ću biti sa svojom ekipom, a onda s obitelji - otkrio je pjevač. Susjedi pričaju kako su oduševljeni njime, ali i ostalim članovima obitelji Živojinović. Kažu kako je pjevač lijepo odgojen i pristojan.  

- Stefan je o svemu vodio računa i kada se njegov stan renovirao pa je inzistirao da majstori poštuju kućni red i da najave sve veće i bučnije radove. Tu nas je kupio još prije nego što se doselio. Tada nismo ni znali tko će nam biti susjedi. Njegove roditelje Bobu i Brenu viđamo da dolaze, kao i brata Stefana i Filipa. Čitava obitelj je pristojna, uvijek se jave - rekao je susjed koji živi u Stefanovom ulazu.

Susjeda koja živi u jednoj od kuća preko puta zgrade u koju se uselio pjevač kroz osmijeh kaže da je Stefan omiljen među tinejdžerkama.

- Nisam znala tko je on, ipak sam ja malo starija pa slušam neke druge pjevače. Možda prije njegovu mamu, ali zato moje unuke znaju svaku njegovu pjesmu i idu na njegove nastupe kada pjeva u Beogradu. One su mi pričale da su neke njihove prijateljice odlazile kod Stefana na vrata i zvonile, ostavljale mu pisma i neke poklone, valjda plišane medvjediće pa vrištale da izađe. Mladost, ludost. Drago mi je da im je on interesantan jer je lijepo odgojen dečko - izjavila je susjeda. 

Brena je otišla na putovanje za koje je 'iskeširala' 150.000 kn
Brena je otišla na putovanje za koje je 'iskeširala' 150.000 kn

S obzirom na to da blizu njegove zgrade nema dućana, često odlazi po namirnice u udaljeniji dućan. 

- Kupi često neku vrstu talijanske pašte i tako neke namirnice koje ukazuju da sprema večeru. Ne dolazi često, ali kada dođe uvijek ostavi napojnicu i ponaša se kao svaki drugi kupac. Vrlo često kupovinu obavi, a da cijelo to vrijeme priča na telefon. Djevojčice su ga jednom ispred dućana zamolile da im se potpiše u školske bilježnice i slikale se sa njim, a on je sve to sa osmijehom prihvatio -ispričala je radnica i dodala da je Lepu Brenu vidjela dva puta kako ulazi u zgradu gdje joj živi sin.

Stefan ima čistačicu, ali susjedi ističu kako ga često viđaju kako sam baca smeće u kantu. 

- Jednom sam čak i njega vidjela kako usisava otirač ispred vrata, ali viđam s vremena na vrijeme i ženu koja dođe kako bi kompletno očistila stan. Stefan i djeluje kao uredna osoba pa nije čudo da sve drži pod kontrolom. Ne znam samo ima li djevojku, dolazi mu tu društvo, ali nisu bučni - otkriva susjeda.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu