Show

Komentari 17

Brena je otišla na putovanje za koje je 'iskeširala' 150.000 kn

Brena je otišla na putovanje za koje je 'iskeširala' 150.000 kn

Posljednjih tjedan dana sa svojom obitelji uživa na odmoru. Obitelji Živojinović tradicija je otputovati na ljetovanje usred zime. Prva destinacija gdje je Brena odsjela je Dubai, a krajnja će biti Maldivi

Jedna od najpoznatijih pjevačica regije Lepa Brena (59) novu je godinu započela putovanjem na egzotične destinacije kako bi napunila baterije za sve izazove i poslovne obveze koje ju čekaju u 2020.

POGLEDAJTE VIDEO:

Posljednjih tjedan dana sa svojom obitelji uživa na odmoru. Obitelji Živojinović tradicija je otputovati na ljetovanje usred zime. Prva destinacija gdje je Brena odsjela je Dubai, a krajnja će biti Maldivi. Za putovanje je 'iskeširala' 150.000 kuna, piše srpski Kurir.

Na putovanju joj se pridružila gotovo cijela obitelj. S njom je bio njezin suprug Boba Živojinović (56), snaha Aleksandra Prijović (24), njezin sin Filip te Aleksandrina mama Borka Mihajlović.

- To putovanje uvijek svi čekamo jer smo zajedno te uživamo u prirodi, moru, slobodi. Zbog toga nijedan od koncerata koje smo radili protekla dva, tri mjeseca ne predstavlja nikakav napor - rekla je Brena.

Pjevačica voli plivati, a osim toga, redovito vježba i radi jogu. Boba putovanja koristi kako bi očistio organizam pa odlazi na detoksikaciju.

POGLEDAJTE INTERVJU S LEPOM BRENOM O ŽIVOTNIM TAJNAMA, USPJESIMA I PORAZIMA:

Prošli su mjesec pjevačica  i njezin suprug proslavili 28 godina braka. Brena je nedavno izjavila kako su ona i Boba imali sudbinsku ljubav, a ostali su zajedno i kroz najteže trenutke poput Bobine ozljede kralježnice, ali i otmice njihova sina Stefana (27).

- Mi to proslavljamo vrlo lako i jednostavno. Volim da su sva moja djeca na okupu sa nama, sa njihovim djevojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo bocu šampanjca i sjedimo, družimo se i pričamo. Bez velike pompe i glamura - izjavila je Brena za Kurir

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci