Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

Šuška se da je Milijana trudna, a otac upitan: 'Sa svima spava'

Srpskim reality showom počele su kružiti glasine da je Milijana trudna, a suprug Milojko nije ni sam siguran tko je otac djeteta...

51 komentara

Posljednjih nekoliko tjedana situacija je sve napetija u srpskom reality showu 'Parovi'. Nakon brojnih prevara i afera koje se ne trudi ni sakriti u 21-godišnju Milijana opet su uprte sve oči njezinih sustanara. Naime, emisijom su se počele širiti glasine kako je Milijana trudna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vijest je proširio bivši robijaš Nemanja Stamatović Žabac s kojim je Milijana nedavno prevarila 53 godine starijeg supruga Milojka (74). Milijana je nedavno izmjenjivala vruće poljupce u krevetu s Žapcem, dok je njezin suprug ležao odmah pored njih.

- Žabac, ti si mi rekao da je Milijana trudna. Zakuni se da si mi to rekao - izjavio je Milojko, a Žabac se odlučio isključiti iz cijelog razgovora. Iako se kontroverzan bračni par oženio na ljeto ove godine, čini se kako im u braku ne cvjetaju ruže, a veliki problem predstavlja i Milijanino 'švrljanje' okolo što frustrira i njezinog starijeg supruga. 

Foto: screenshot Happy TV

- Ne mogu osjetiti emocije ako se taj muškarac ne trudi oko mene - komentirala je jedna od stanarki Jelena, a Milojko se nadovezao i obrusio na suprugu.

PREVARENI MILOJKO Uhvatio Milijanu u klinču: 'Ona radi budalu od mene. Pozdrav'

- Eto, vidiš da ona može - izjavio je Milojko dok je Milijana mudro šutjela. 

Foto: screenshot Happy TV

- Jel' te tjerao netko da to radiš? - ispitivao je Milojko, a supruga mu je zatim poručila da zašuti. Gledatelji reality showa pitali su se, ako je Milijana doista trudna, čije je onda dijete. S obzirom na to da je 21-godišnjakinja varala supruga ispred njegovih očiju, čini se kako će situacija postati sve zanimljivija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Naši partneri pišu
Message