Obavijesti

Show

Komentari 52

Susret s ukućanima: Nemeš u dvorištu ljubio i grlio Marijanu

Susret s ukućanima: Nemeš u dvorištu ljubio i grlio Marijanu
11

Veliki Brat dozvolio je ukućanima kuće i stanarima otpada da pola sata provedu zajedno. Tamara je Nikoli nakon večere zavodljivo zaplesala pa su se 'ljubili'

VIDEO

Nakon što je Slavica Nikoli i Lesteru rekla da ju je, dok je bio u kući, Georgeov glas jako iritirao, Horvat se Velikom Bratu požalio da bi oni sigurno nominirali Draganu da su mogli glasovati jer misle da je kriva što nisu uspjeli izvršiti zadatak. Kaže da se njegov odnos s Draganom promijenio otkako je Soraja došla na otpad jer se od Dragane distancirao nakon njezinih svađa sa Sorajom. Nirmal je u ispovjedaonici pričao u kakvom je odnosu sa sustanarima.

- Najmanje zajedničkog imam s Draganom. Nije to samo problem komunikacije, nego otpočetka neki problem zbog različitih karaktera. Mislim da se s takvim osobama ne bih družio vani. Najviše mi kod nje smeta sujeta, kad sam bio kapetan stalno mi je govorila zašto drugi ne rade, predbacivala je nešto, to je jače od nje - rekao je Nirmal. 

Svi moraju pjevati Nemešovu pjesmu 'Znam taj smešak'

Veliki Brat stanarima kuće i otpada dao je zadatak da nauče pjevati Nemešovu pjesmu 'Znam taj smešak' zbog čega je Nemeš zaključio da se fantastično osjeća.

S Duškom je komentirao stihove svoje pjesme koje je Duško pjevušio. Dragana je veselo pljeskala i komentirala da joj je pjesma super. Nakon uspješno obavljenog zadatka, izbora za Miss i Mistera kuće, Veliki Brat im je odlučio darovati zabavu koja će biti za dva dana. Kao pobjednici izbora Marijana i Lester mogli su odabrati koja će biti tema zabave i što će jesti. Marijana je nakon toga Velikog Brata pitala mogu li pozvati ukućane otpada na što je Veliki Brat rekao da će razmisliti o njihovom prijedlogu. 

Marijana Slavici: Ti si 'pukla' ženo

- Ti si 'pukla' ženo - rekla je Marijana Slavici nakon što ju je napala jer je uzela jednu pogačicu koju je napravila za stanare otpada. 

Bojana ju je počela braniti, a Marijana je poslije, dok je Bojana pušila, zaključila da je dobro da se nisu posvađale jer bi sigurno došle do svađe da je bila drugačija situacija.

- Ona se meni ispričala, ali to nije to - rekla je Marijana nakon čega su Bojana i ona s Tamarom komentirale Soraju. Marijana je zaključila da ona s njom može imati normalan odnos dok je Tamara rekla da ona ne može živjeti s nekim tko glumi.

'Ne znam da li je dečko još sa mnom'

Kao kapetan kuće Nikola je od Velikog Brata dobio luksuznu večeru za dvoje kojom je odlučio počastiti Tamaru.

- Ne znam da li je dečko još uvijek sa mnom. Možda sam čula ono što sam željela čuti - rekla je Tamara i zapitala se da li njezin dečko možda već ima novu djevojku, a da ona to ne zna.

Nikola je rekao da bi prekinuo s njom kada je ušao u kuću da je to htio. 

- Razumijem da je ljubomoran i ja bih bio da vidim svoju curu s nekim u krevetu - rekao joj je Nikola te dodao da je ona njegov tip djevojke i da mu je jako zgodna. 

Tamara Nikoli pokazala svoje umijeće zavodljivog plesa

Zaključio je da bi ona sigurno nešto htjela s njim bez obzira što on ima djevojku. Nakon toga su plesali, a ona mu je odlučila pokazati svoje umijeće zavodljivog plesa. Nikola nije krio oduševljenje pa ju je pitao da mu još jednom otpleše istu točku. Nakon toga su trčali po kući i polijevali se vodom.

- Kako je luda ova djevojka - zaključio je nakon što ga je Tamara polila vodom i pobjegla. Nakon dobre hrane i vina počeli su se ljubiti na 'hrvatski' i 'srpski' način, odnosno, prvo su jedan drugome dali dvije, a zatim tri puse u obraz.

Ukućani otpada pola sata proveli sa stanarima kuće

Nakon što je George napustio kuću Veliki Brat je stanarima otpada dopustio da pola sata dnevno mogu provesti s ukućanima glavne kuće. Nemeš je ljubio Marijanu u dvorištu nakon čega su se svi međusobno pozdravili na odlasku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.