Obavijesti

Show

Komentari 228

Svadbena zvona: Nevenka se udala za svog dečka Zvonu

Svadbena zvona: Nevenka se udala za svog dečka Zvonu
11

Odlučili smo da vjenčanje bude skromno, a kuma mi je Vita Maslačak, rekla je Nevenka. Vjenčali su se u Zvoninu rodnom Sinju nakon dvije godine veze

VIDEO

Nakon duge potrage, Nevenka Bekavac (40) napokon je pronašla ljubav. Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' udala se za Sinjanina Zvonu Petričevića (43) nakon dvije godine veze.

- Sretna sam, sve je bilo na brzinu - ispričala nam je Neve i dodala kako se prije desetak dana još nećkala oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili ne.

- Odlučili smo da vjenčanje bude skromno, a kuma mi je Vita Maslačak. Nadam se da ću imati dug i uspješan brak - rekla je Neve za RTL.

Sudbonosno 'da' rekli su u Sinju pred matičarom. Neve je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu, a slavlje su nastavili u restoranu.

Neve je u popularnom showu 'Ljubav je na selu' odbila trojicu kandidata. Zvone ju je zaprosio još krajem prošle godine.

- Rekao mi je da ako Bog dopusti da napravimo brak i ako dođe do tog braka, da će bit dobar. Vjerojatno je do toga što on misli da meni ovako ne može vjerovati toliko pa je takav - rekla je tada.

Ispričala je kako se Zvone baš i nije 'isprsio' oko zaručničkog prstena koji bi prema njezinom mišljenju mogao biti 'malo deblji'. Nevenka i Sinjanin upoznali su se u Međugorju.

Požalila se kako Zvone 'po cile dane sidi u kući i ništa ne radi', a obećao joj je da će se promijeniti kad se vjenčaju.

U godinu dana izveo ju je u kafić samo tri puta, a jednom ju je odveo na pizzu. Neve je rekla kako joj je s njim dosadno te da bi voljela da vozi nekakav automobil.

- On kaže da se boji auta. Ma zeza on. Boji se on svega, zato šta je takav - kaže Nevenka.

Nevenka Bekavca

U prosincu prošle godine, Nevenka je upisala tečaj za konobaricu kako bi mogla samostalno zarađivati kao sve moderne žene i da bi se mogla lijepo odijevati kao naše manekenke.

- Najviše mi se sviđa manekenstvo, ali odgovara mi i konobarenje. Što fali raditi u nekom profinjenom kafiću ili restoranu - rekla je Neve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja