Obavijesti

Show

Komentari 17

Meghanina polusestra planira ući u Big Brother: 'Sve za lovu'

Meghanina polusestra planira ući  u Big Brother: 'Sve za lovu'
10

Samantha inače boluje od cerebralne paralize i ne može se kretati bez invalidskih kolica, a strani mediji pišu da ju ni to ne sprječava da traži načine kako profitirati od sestre...

VIDEO

Spisateljica Samantha Markle (53), polusestra vojvotkinje Meghan Markle (36) nekoliko je puta osramotila sestru, a time i britansku kraljevsku obitelj. Starija Meghanina sestra, koja se prije kraljevskog vjenčanja prezivala Grant, pa vratila poznato prezime Markle, sada pak planira novu 'spačku' za kraljevsku obitelj. Kako piše britanski Daily Mail, Samantha se dosjetila još jednog načina da zaradi na slavnom imenu sestre, pa će se prijaviti u 'Celebrity Big Brother'.

'Zla polusestra', kako je prozivaju svjetski mediji, naslovnice je počela puniti pikanterijama iz Meghaninog života odmah nakon što se doznalo o njezinoj vezi s princom Harryjem (33), pa je Meghan počela kritizirati u britanskim emisijama 'Good Morning Britain' i 'Loose Women'. Zbog svega toga britanski mediji pišu da je baš ona idealan kandidat za 'Celebrity Big Brother', za koji su joj producenti već ponudili i veću svotu novca, ali točna se cifra još ne zna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navodno je pomogla bratu Thomasu Junioru (52) sastaviti pismo upućeno princu u kojem ovaj sestru naziva 'sponzorušom i glumicom C kategorije' i gdje nekoliko dana prije vjenčanja upozorava princa da prekine zaruke s njihovom sestrom i 'poštedi se sramote'. Kasnije je Samantha vojvotkinju javno nazvala i 'sponzorušom koja se uspjela uvući princu pod kožu ne birajući sredstva'. 

 

No polusestra tu ne namjerava stati  pa navodno planira i izdavanje knjige o Meghan s pikanterijama iz prošlosti bivše glumice za koje današnja vojvotkinja sigurno ne želi da izađu u javnost.

Meghan je ponovno 'zabrljala': Harry ju odbio primiti za ruku
Meghan je ponovno 'zabrljala': Harry ju odbio primiti za ruku

Samantha inače boluje od cerebralne paralize i ne može se kretati bez invalidskih kolica, a strani mediji pišu da ju ni to ne sprječava da traži načine kako profitirati od sestre pa je vrlo izvjesno da će se na britanskom Channel 5 već ove jeseni pojaviti u ulozi stanarke 'Big Brother' kuće. Producenti su naime uvjereni da im je upravo ona 'adut' za visoku stopu gledanosti.

Budući da Meghanin i Samanthin otac Thomas Markle (73) mlađu kćer nije vidio mjesecima, odlučio je obnoviti odnos sa sinom pa se s njim prije nekoliko dana našao u rodnom Meksiku. Iako je Thomas za zdravstvene probleme optužio upravo sina i stariju kćer Samanthu zbog 'javnog blaćenja Meghan', susret oca i sina je navodno prošao više nego dobro. 

No i tada se Samantha odlučila oglasiti i komentirati taj odnos preko društvene mreže, pa je napisala da se ni njezin brat nije 'tek tako' odlučio se pomiriti s ocem, već da je i za to uzeo novac.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo