Obavijesti

Show

Komentari 2

Svestrana Imoćanka Antonija u 'Supertalentu' će predstaviti indijsku plesnu priču o ljubavi

Svestrana Imoćanka Antonija u  'Supertalentu' će predstaviti indijsku plesnu priču o ljubavi
2

Antonija Čelan Karuza je svestrana umjetnička duša s diplomom Glazbene akademije odselila se u Indiju kako bi mogla pohađati plesnu akademiju, a ondje se zaljubila u zemlju, kulturu i ples

VIDEO

Nakon sedam uspješnih audicijskih epizoda koje su dosad iznjedrile pet zlatnih gumbova i brojne upečatljive nastupe, na redu je osma epizoda s kojom će završiti audicijski dio Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Ove nedjelje u osmoj epizodi predstavit će se Imoćanka sa splitskom adresom Antonija Čelan Karuza koja je u Indiji sedam godina studirala klasični indijski ples, a u show dolazi s motivacijom da široj javnosti predstavi ples za koji se nada da će inspirirati ljude i potaknuti ih da otvore svoja srca. Ova svestrana umjetnička duša s diplomom Glazbene akademije odselila se u Indiju kako bi mogla pohađati plesnu akademiju, a ondje se zaljubila u zemlju, kulturu i ples. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni je odmalena bila ogromna želja da odem u Indiju. Sa 16 godina sam skoro skupila novce da odem na Tibet, ali sam odustala u zadnji tren. Međutim, čim sam zaradila svoje novce, otišla sam direktno u Indiju - govori 35-godišnjakinja avanturističkog duha koja otkriva da je obišla gotovo cijelu Indiju gdje je imala prilike nastupati na punim stadionima ljudi i za najbogatije obitelji u Delhiju.

Od daleke Indije Antoniju je životni put doveo do Supertalenta gdje će pred žirijem i publikom pokazati čari indijskog plesa. 

- Ovo je klasični indijski ples, zove se Odissi. Jedan je od sedam klasičnih indijskih plesova i zapravo je namijenjen povezivanju sa višim sobom i pričanju prekrasne priče - pojašnjava Antonija koja će nastupiti s plesnom pričom koja govori o ljubavi između dvoje mladih.

Uz Antonijinu točku, kroz ovotjednu epizodu gledatelji će imati prilike vidjeti još 12 drugih nastupa, a na samom kraju članove žirija čeka najzahtjevniji dio u kojem će se prisjećati svih audicijskih nastupa i birati one talente za koje smatraju da trebaju biti u polufinalu.

Siena za 24sata: Zbog djeda i bake sam došla upoznati Liku
Siena za 24sata: Zbog djeda i bake sam došla upoznati Liku

Petero kandidata zahvaljujući zlatnom gumbu već je ostvarilo direktan plasman u polufinale, a žiri mora zasukati rukave i među onim točkama koje su kroz audicijske epizode osvojile tri ili četiri prolazna glasa odabrati najbolje od najboljih. 

- Svaki put kad moramo odabrati tko ide dalje, onda nastane najveća svađa za stolom - šaljivo govori Maja koju zajedno s ostalim članovima žirija čeka teška odluka.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje