Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
106 komentara

Svestrana Nevenka na izboru ljepote je 'snimala' suparnice

SAMOZATAJNA NEVE Malo tko ju je prepoznao u splitskom hotelu. Nosila bi modne revije, a sjeća se kako je na izboru za miss dobila badić

Foto: RTL televizija
106 komentara

Neva je na izbor ljepote u Splitu došla s Johnnyjem Gitarom, kojega zna s autobusne stanice u Stobreču. Zajedno su se vozili autobusom. Kako kažu uzvanici, Neve je na izboru, koji je bio u splitskom hotelu, bila samozatajna. Stajala je sa strane i nije se isticala. Malo tko ju je prepoznao.

- Komentirala je kako je došla vidjeti konkurenciju. Zaključila je da bi se i ona mogla prijaviti dogodine - kažu uzvanici.

Sama Neva kaže da je sa svojih 40 godina možda ipak malo prestara za izbor ljepote, ali da ne bi imala ništa protiv da nosi modne revije.

- S 22 godine i ja sam se natjecala na izboru za Miss rekrecije na Benama u Splitu. Lijepo smo se družili, a dobila sam kupaći kostim - kaže Nevenka Bekavac. Na izboru ljepote u splitskom hotelu usput je snimala i muškarce, jedino joj je žao što se nije malo više uredila jer je došla u tajicama.

- Trudila sam se biti lijepa, ali bilo bi to drugačije da sam bila u haljini - smatra Neve. Otkako je izašla iz showa “Ljubav je na selu” ima, kaže, puno više udvarača.

- Voljela bih nekog neoženjenog, jer se ni ja nisam udavala - zaključuje Neve.

Nevenka Bekavac | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL Neve je došla naći i potencijalnog dečka: 'Udvaraju mi se mnogi, ali nisu iskreni. griješila sam i krivo birala, a vrijeme prolazi'

Naši partneri pišu
Message