Show

Komentari 10

'Svi su govorili da se drogiram, a ustvari imam lajmsku bolest'

'Svi su govorili da se drogiram, a ustvari imam lajmsku bolest'

Ispričat ću vam kako se borim i nadilazim bolest. To je bilo teških nekoliko godina, ali dobivam odgovarajući tretman koji će mi pomoći da potpuno ozdravim i vratim se jači nego ikad, rekao je Justin obožavateljima

Glazbenik Justin Bieber (25), koji je veliku slavu postigao u tinejdžerskim danima, sve rjeđe je u javnosti i promijenio je način života. Sad je javno progovorio o bolesti s kojom se bori već neko vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mnogi ljudi su govorili kako izgledam užasno, da sam na methu i slično. Nisu uspjeli shvatiti da mi je nedavno dijagnosticirana lajmska bolest. I ne samo to. Imam kroničan oblik mononukleoze, koja utječe na moju kožu, funkcije mozga, energiju i općenito zdravlje - iskreno je rekao Justin pratiteljima.

Justin o bolesti će detaljno objasniti u videima koje će objavljivati na YouTubeu. 

- Ispričat ću vam kako se borim i nadilazim bolest. To je bilo teških nekoliko godina, ali dobivam odgovarajući tretman koji će mi pomoći da potpuno ozdravim i vratim se jači nego ikad - napisao je Justin na društvenim mrežama. 

Lajmska bolest je infektivna bolest koju uzrokuje bakterija Borrelia burgdorferi koju prenose zaraženi krpelji. Pjevača su podržale brojne zvijezde poput Avril Lavigne (35), koja također boluje od iste bolesti, te sestara Belle (23) i Gigi Hadid (24), čija majka je oboljela 2012. te je izgubila sposobnost čitanja, pisanja i gledanja televizije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci