Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi u bijelom: Brojni poznati jedva čekaju Le Dîner en Blanc

Svi u bijelom: Brojni poznati jedva čekaju Le Dîner en Blanc
11

Jedna od posebnosti ove večere je i zabavni program koji se, kao i lokacija, do zadnjeg trenutka drži u tajnosti što je posebno zaintrigiralo i Ivanu Mišerić

VIDEO

Modni dvojac ELFS u srijedu je priredio after work druženje pod nazivom Shopping sa šampanjcem povodom zagrebačkog izdanja večere Le Diner en Blanc. 

Kako se odjenuti isključivo u bijelo, a da to bude kreativno i maštovito iz prve su ruke došla saznati mnoga poznata lica hrvatske društvene scene, među kojima su i Olja Vori, Renata Sopek, Ana Maras Harmander, Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Ivana Delač Đolo, Mirjana Mikulec, Nikolina Miletić Nimovska i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koje su u društvu dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića birale najbolje bijele odjevne predmete te ispijale šampanjac Piper Heidsieck, službeni šampanjac dodjele nagrade Oscar te filmskog festivala u Cannesu.

Već je svima poznato kako na ovoj večeri svi gosti moraju biti odjeveni u bijelo, a kako se istaknuti svojom kombinacijom te pritom biti elegantni u samo jednoj boji savjetovali su popularni ELFSI koji jedva čekaju zagrebački Le Diner en Blanc.

- Izuzetno se veselimo iskustvu večere u bijelom i drago nam je da je jedno ovakvo svjetsko posh i elegantno lifestyle događanje stiglo i u Zagreb. Le Diner en Blanc odlična je prilika za odjenuti se u maštovitu modnu kombinaciju i večerati sa stilom u društvu prijatelja -  izjavio je Aleksandar Šekuljica. 

Jedna od posebnosti ove večere je i zabavni program koji se, kao i lokacija, do zadnjeg trenutka drži u tajnosti što je posebno zaintrigiralo i poznatu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić.

- Bijela je moja omiljena boja, a kad sam čula da je jedno od najvažnijih pravila ove večere da sve mora biti isključivo bijele boje, odmah mi je privuklo pažnju. Sviđa mi se ideja da je lokacija tajna te da se posjetitelji moraju potruditi i pokazati svoju maštovitost i kreativnost – izjavila je Ivana Mišerić.

Druženje nije propustila ni TV voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek koja Le Diner en Blanc smatra idealnom prilikom za večeru s dragom osobom na kreativan i elegantan način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...