Show

Komentari 30

Svjetski uspjeh: Valeriju (16) je osobno nazvao Marc Jacobs...

Svjetski uspjeh: Valeriju (16) je osobno nazvao Marc Jacobs...

Valerija Šestić najtraženija je manekenka ovogodišnjeg Njujorškog tjedna mode. Lani je s nepunih 16 godina nosila revije. Kad se to otkrilo, nastao je skandal

Hrvatica rođena u Švicarskoj najtraženija je manekenka ovosezonskog Njujorškog tjedna mode. Valeriju Šestić (16) osobno je nazvao dizajner Marc Jacobs i tražio da mu nosi reviju. Valerija je i lani bila glavna zvijezda Njujorškog tjedna mode. Tad je s nepunih 16 godina nosila revije. Kad se to otkrilo, nastao je skandal, iako joj je nedostajalo mjesec dana do rođendana.

Naime, djevojke mlađe od 16 godina, prema američkom zakonu, ne smiju nositi revije. Krivicu je tada preuzela njezina agencija koja je obećala da neće više “podmetati” premlade modele.

Valerija je rođena u gradiću nedaleko od Berna u Švicarskoj gdje je i odrasla. Majka Mirela također je bila manekenka. Prije dvije godine nazvala je Tihanu Harapin, a ona je Valeriju odmah angažirala.

Otkako joj je kći postigla svjetski uspjeh, Mirela je dala otkaz u trgovačkom lancu kako bi je mogla pratiti na revijama. Valerija je, osim Jacobsa, svojom ljepotom oduševila i dizajnericu Donatellu Versacce.

Najčitaniji članci