Show

Komentari 172

Saračevićeva ljubavna priča: Kornelija je bila 28 godina mlađa, kum im je bio Jović

Saračevićeva ljubavna priča: Kornelija je bila 28 godina mlađa, kum im je bio Jović

Četiri godine nakon vjenčanja, Zlatko je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao je na doseljavanju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je, može napraviti ozbiljan posao. Par se tamo doselio u srpnju 2018.

Tužna vijest potresla je hrvatski sport u nedjelju navečer. Nakon što je njegova Podravka Vegeta na domaćem terenu pobijedila zagrebačku Lokomotivu, preminuo je Zlatko Saračević, trener koprivničkog kluba, legenda hrvatskog rukometa. Bilo mu je 59 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iza njega je ostala neutješna supruga Kornelija Hrgota, koju je oženio krajem kolovoza 2014. u Zagrebu u crkvi Svetog Križa.

Nasmijan i u tamnom odijelu, tada je dočekao 28 godina mlađu zaručnicu koja je za vjenčanje odabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu s dugim velom.

Zlatkov vjenčani kum bio je također jedan od naših najboljih bivših rukometaša, Božidar Jović (49).

Njihova je ljubavna priča započela u Zadru, a četiri godine nakon vjenčanja, Zlatko je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao je na doseljavanju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je, može napraviti ozbiljan posao. Par se u Koprivnicu doselio u srpnju 2018., piše Drava.info

- Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu najveća žrtva. Bili smo u Zagrebu gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu ponovno je morala dati otkaz zbog mene - ispričao je Zlatko prije dvije godine za Drava.info.

No, dolazak u Koprivnicu Korneliji nije bila teška odluka. Po prirodi je, kazala je, prilagodljiva osoba, a i svjesna je bila da Zlatkov posao zahtijeva povremene promjene adresa. 

- Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom našla sam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep pa često šećem s Forestom - rekla je za Drava.info.

Najčitaniji članci