Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Swift se usporedila s rakunom: 'Po noći jedem sve što nađem'

Sljedećeg jutra kad uđem u kuhinju uvijek se pitam što se dogodilo, rekla je pjevačica koja se ne sjeća ničega što se događalo preko noći, ali je sigurna da nered mogu napraviti ili ona ili mačke

Foto: Youtube/Screenshot
8 komentara

Pjevačica Taylor Swift (29) nakon četiri godine gostovala je u showu Ellen DeGeneres (61). Voditeljica ju je upitala što radi po noći kad ne može spavati, a pjevačica je otkrila da pregledava kuhinju i jede sve što pronađe. Međutim, idućeg dana se ne sjeća da je to radila.

- Tad sam manje ljudsko biće, a više rakun u kontejneru. Sljedećeg jutra kad uđem u kuhinju uvijek se pitam što se dogodilo - objasnila je Taylor.

Foto: Twitter/YouTube/Screenshot

Ellen ju je upitala spava li dok jede.

- Mislim da spavam. Stvarno se ne sjećam, ali znam da nered u kuhinji mogu napraviti jedino ja ili mačke - rekla je pjevačica. 

2017 in music | Autor: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL

Potom je uslijedilo pitanje koji je bio najbuntovniji trenutak u njezinom tinejdžerskom životu. Tad je Swift otkrila da je to bilo 'pljuvanje' po njezinom bivšem dečku, pjevaču Joe Jonasu, kad je gostovala u emisiji sa samo 18 godina. 

- To je bilo previše. Sad se smijemo tome, ali bilo je lajavo - ispričala je. Ta situacija dogodila se 2008. godine upravo u emisiji Ellen DeGeneres kad je Taylor promovirala svoj drugi album 'Fearless'. Voditeljica je tad primijetila da je većina pjesama o ljubavi i dečkima, a Taylor joj je odgovorila da su ona i Joe prekinuli. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Naši partneri pišu
Message