Obavijesti

Show

Komentari 7

Sylvestera Stallonea razvod je potpuno šokirao: 'Ne možete zamisliti. Zvučalo je sve super'

Sylvestera Stallonea razvod je potpuno šokirao: 'Ne možete zamisliti. Zvučalo je sve super'
4

Ne možete zamisliti ljepši par. Posjećivala ga je u Oklahoma Cityju, gdje snima, rekao je izvor te nadodao da nema pojma što se dogodilo. Mnogi su ostali u šoku, a i sam Stallone

VIDEO

Izvori bliski glumcu Sylvesteru Stalloneu (76), tvrde da ga je rastava sa suprugom Jennifer Flavin (54), uhvatila na prepad. Par je donedavno izgledao vrlo sretno te se nitko nije niti nadao da bi do razvoda moglo doći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Zvijezda 'Ramba' bila je navodno na snimanju serije u Oklahomi kada su dokumenti za razvod podneseni, a izvori su rekli da je bio šokiran i zapanjen kada je čuo vijest.

Montée des marches de la cérémonie de clôture du 72ème Festival International du Film de Cannes

- Ne možete zamisliti ljepši par. Posjećivala ga je u Oklahoma Cityju, gdje snima. Zvučalo je kao da je sve super. Nemam pojma što se dogodilo - rekao je izvor za Page Six.

Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on prekrio tetovažu njezina lica slikom psa
Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on  prekrio tetovažu njezina lica slikom psa

Jennifer je u svom zahtjevu za razvod tvrdila da je njezin suprug 'sudjelovao u namjernom iscrpljivanju i rasipanju bračne imovine' te je zahtijevala da se Stalloneu zabrani prodavati ili prenositi bilo kakvu imovinu tijekom brakorazvodnog postupka.

Rekao je izvor i 'da je to smiješno te da nema pojma zašto su Jenniferini odvjetnici ovo stavili u zahtjev za razvod te da je to čista laž'. Glumčev predstavnik ispričao je u njegovo ime da Stallone 'voli svoju obitelj te da prijateljski rješavaju te probleme'. Prema prijatelju, 'Sylvesterova namjera bila je riješiti stvari s Jennifer no ne zna što će se dogoditi jer je odlučila izaći u javnost sa svime'.

Rambo: Last Blood Special Screening - New York

TMZ je u međuvremenu izvijestio da se par razišao nakon burne svađe oko psa. Stallone je, navodno, rekao da želi novog rotvajlera kako bi zaštitio obitelj, ali Jennifer se snažno protivila dolasku novog psa. On je tog psa na kraju nabavio te mu dao ime Dwight, koje glumac nosi u seriji 'Tulsa King'. Objavio je fotografiju s psom na Instagramu pa poručio: 'Dwight, definitivno moj pravi prijatelj. Nastavi udarati i lajati'.

Ta je fotografija izašla u javnost ovog ponedjeljka, nakon što je Jennifer zatražila okončanje braka. Sylvester kaže kako novi pas nije razlog rastave, iako je istina da su se svađali radi toga tko će brinuti o njemu, uzevši u obzir da često putuju radi snimanja i slično.

- Do raskola braka nije došlo zbog tako trivijalnog razloga. Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao - dodao je za TMZ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija