Obavijesti

Show

Komentari 62

Tajanstvena supruga Marina jedina može smiriti Mamića

Tajanstvena supruga Marina jedina može smiriti  Mamića
1

Upoznali su se 1994. a Marina je u to vrijeme radila kao tajnica u poduzeću Davora Šterna. U braku su dobili kćeri Luciju i Ivu. Njezin život su obitelj i djeca

VIDEO

Zdravko Mamić (57) je na vjenčanje Ognjena Vukojevića (32) i Andreje Ćupor (33)  stigao u društvu supruge Marine. I dok je njezin suprug često pod povećalom javnosti, gospođa Mamić je čista suprotnost.

Od svih žena iz obitelji Mamić upravo je Zdravkova supruga ona o kojoj se najmanje zna, Suzdržana i uglađena brineta nikad se nije eksponirala u javnosti niti se ikad pojavljivala na javnim događanjima. O ovoj kućanici i majci dviju kćer malo se zna, osim onog što je o njoj ispričao suprug. Otkrio je kako ga je sadašnja supruga opčinila atraktivnim izgledom i dugim nogama.

- Odmah za nju zapalio jer je imala nogu do plafona - otkrio je Mamić koji ju je planirao zadiviti svojim Jaguarom, no ona ga je ‘škartirala, sjela u svoj Uno i otišla kući”.

Upoznali su se 1994. godine, a Marina je u to vrijeme radila kao tajnica u poduzeću Davora Šterna. U braku su dobili kćeri Luciju i Ivu, Oni koji je poznaju kažu da je njezin život obitelj, prvenstveno djeca. Svaki dan kuha ručak, razvozi djecu, šeće dva sata po šumi te četiri puta tjedno ide u crkvu na molitvu i seminare.

Upućeni kažu da je gospođa Mamić mirna, tiha i čvrsta te da je jedina koja Zdravka može smiriti kad ga uhvate “dani ludila”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin