Obavijesti

Show

Komentari 29

Tajanstveni Janičin dečko je Švicarac Daniel Haimerl

Tajanstveni Janičin dečko je Švicarac Daniel Haimerl
7

Naša najtrofejnija skijašica Daniela Haimerla (34) zna već godinu dana. U početku su svoju vezu tajili svima, a prvi je za njih saznao Ivica Kostelić

VIDEO

Janica Kostelić (27) asistenta jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije (FIS), crnokosog Švicarca Daniela Haimerla (34), upoznala je, doznajemo, prije godinu dana. Janica i Daniel zajedno su stigli na utrke Snježne kraljice na zagrebačkom Sljemenu. Janica je tijekom Snježne kraljice odsjela u sljemenskom hotelu Tomislavov dom. S Danielom se između utrka nakratko viđala u Platinum šatoru na dnu skijaške staze gdje se Švicarac “skrivao”. Karta za mjesto u Platinum šatoru ove godine stoji 5000 kuna. I dok je Janica navijala za kolegice skijašice, Švicarac je na tribinama pio kuhano vino s Janičinim bivšim dečkom Borisom Ivančićem (25). Janičini dečki, bivši i sadašnji, smijali su se na sav glas i veselo nazdravljali s prijateljima. Zajedno su pratili kako Janica skija na utrci skijaških legendi. Prije dva mjeseca najbolju hrvatsku skijašicu prvi su put fotografirali u šetnji londonskim Oxford Streetom. Tamo je Janica otišla na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Zajedno su gledali i Ligu prvaka u Munchenu. Utakmicu Bayerna i Juventusa Janica i Daniel gledali su ljubeći se i držeći za ruke. Nedugo nakon toga Janica je Daniela pozvala u Zagreb. Par je viđen na romantičnom ručku u zagrebačkom restoranu Stari fijaker.


NALJUTILA SE NA FOTOGRAFE
Ti nemaš svoj život! Nemoj slikati, imat ćeš problema!, upirala je Janica prstom u Maju Jurović i Davora Matotu na parkiralištu  ispred “Tomislavovog doma” na zagrebačkom Sljemenu u nedjelju oko 19 sati. Fotoreporterka Glorije prišla je Janici pokušavajući je fotografirati s dečkom Danielom. Skijašica ju je zgrabila za ruku pokušavajući je spriječiti da ih fotografira zajedno.
- Pored Janice sam bila cijelo vrijeme i isto bih tako postupila. Nasrtljivu fotografkinju lijepo je zamolila da se odmakne od njezina auta da ga isparkira. Kako se ona i njezin kolega nisu micali, Janici je pukao film - kaže Nika Fleiss (25) dodajući kako skijašica fotografkinju nije uvrijedila. Nika tvrdi da je Švicarac Daniel ostao u šoku jer se nikad prije nije susreo s paparazzima.

NIKA: JANICA JE NAGLO REAGIRALA
Janičina dobra prijateljica Nika Fleiss kaže kako je Janica reagirala naglo nasrnuvši na fotografkinju. Janica joj je rekla kako joj je poslije okršaja na parkiralištu bilo krivo.

ODVEZLA SVOG DANIELA SA SLJEMENA
Janica za svoj 28. rođendan, 5. siječnja, nije organizirala nikakvu zabavu. Barem mene nije pozvala, kaže Nika Fleiss. Janica i Daniel  sa Sljemena u nedjelju zajedno su otišli kući, a auto je vozila skijašica.

JOŠ NE ŽELE GOVORITI O SVOJOJ VEZI
Janica i Daniel prijateljima dugo nisu otkrivali vole li se ili su samo prijatelji. Isprva su se, doznajemo, držali na distanci demantirajući kako su par. Za ljubavnu vezu prvi je navodno doznao Janičin brat skijaš, Ivica Kostelić koji joj je podrška u sve što radi.

BORIS NAKON JANICE NAŠAO DRUGU
Boris Ivančić ljeto je navodno proveo mazeći se s misterioznom plavušom u Mošćeničkoj Dragi. Boris i Janica upoznali su se u Crikvenici, gdje žive Borisovi roditelji. Janica je tamo često odlazila na rehabilitaciju jer su je zbog skijaških ozljeda nekoliko puta operirali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'