Show

Komentari 99

Tajči motivira kao Ana Bučević: Na krstarenju su tražile sreću

Tajči motivira kao Ana Bučević: Na krstarenju su tražile sreću

MEDITIRAJU NA BRODU Kod obje dame se plovi i duhovno uzdiže, Tajči voli pjevanje, a Ana jogu. Jedina je razlika što kod Tajči nema Ive Todorić...

Nakon što su pomogle sebi, motivacijske govornice Ana Bučević (41) i Tatjana Cameron Tajči (48) ustrajne su u želji da se i drugi transformiraju, da budu sretni i izvuku ono najbolje od života.

Iako i inače možete pjevati, uživati u vrhunskoj dalmatinskoj hrani i istraživati hrvatske gradove, za nešto više od deset tisuća kuna dobijete sve to i još Anu ili Tajči koje vas vode kroz program. Velika pop zvijezda ‘90-ih, Tajči, pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise” prošle godine. Tih osam dana izvještavala je pratitelje na društvenim mrežama o svakom koraku. S tom je tradicijom nastavila i ove godine. Na jahti MS Paradise polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću. Društvo je s brodom krenulo iz Splita za Hvar, a Tajči im je iduće jutro održala motivacijski govor na engleskom jeziku jer su polaznici uglavnom strani državljani.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji - rekla je i nastavila:

- Stajala sam na jednome mjestu i nisam mogla napraviti korak u stvarnost koju sam htjela. Nisam znala kako ona treba izgledati, ali sam točno znala kako se želim osjećati.

Tajci

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini. Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a ove godine se kreću od 13.900 za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi.

Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz gitaru. Tajči im je odmah zapjevala, kako je rekla, ključne pjesme koje svi moraju znati. Bile su to “Take Me Home, Country Roads” i “Po lojtrici gor i dol”.

Tajci

Pravi odmor za dušu i tijelo organizirala je već nekoliko puta i Ana Bučević, čija je “motivacija” na hrvatskom jeziku. Njezino “Vortex ljetovanje”, kako ga naziva, donosi zanimljiva predavanja i druge aktivnosti u okviru ljetovanja. Ona želi svakome pružiti priliku za obnovu i kreiranje novog života.

Zapravo, najveća razlika između Anina i Tajčina ljetovanja je ta što Tajči na brodu nema Gazdinu kći Ivu Todorić (43) jer je ona već nekoliko godina vjerna suputnica na Bučevićkinim krstarenjima. I po cijeni su motivacijske govornice iste. Doduše, “Vortex” je lani koštao 16.000 kuna, a ove je godine Ana podigla cijenu za tisuću kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci