Show

Komentari 6

Tajila vezu sa zvijezdom 'Živih mrtvaca', a sada su dobili bebu

Tajila vezu sa zvijezdom 'Živih mrtvaca', a sada su dobili bebu

Glumački par Diane Kruger i Norman Reedus otišao je početkom godine na romantično putovanje u Kostariku. Glumica je zvijezdu 'Živih mrtvaca' pratila i na njegovim izložbama fotografija u Parizu i Barceloni...

Glumci Norman Reedus (49) i Diane Kruger (42) od prošle godine nerado javno govore o vezi, pa tako skrivaju i vijest da su ovih dana dobili prvo dijete. Detalji oko rođenja bebe nisu poznati, a da je glumica trudna, potvrdila je u svibnju kada je na Filmskom festivalu u Cannesu skrivala trbuščić širokim haljinama.

23rd Annual Critics

Norman, zvijezda serije 'Živi mrtvaci', već ima sina Mingusa Luciena Reedusa (19) iz petogodišnjeg braka s modelom Helenom Christensen (49). 

Reedus i Kruger upoznali su se 2015. na snimanju filma 'Nebo' gdje oboje tumače glavne likove, a godinu nakon Diane je prekinula desetogodišnju vezu s glumcem Joshuom Jacksonom (40) koji se krajem 90-ih proslavio ulogom u seriji 'Dawson's Creek'. Šuška se kako ga je prevarila dok je bio na službenom putu izvan SAD-a.

40th Toronto International Film Festival

Tada je govorila da su ona i glumac koji je utjelovio Daryla Dicksona u 'Živim mrtvacima' samo prijatelji. Romansu je pokušavala opovrgnuti, no bezuspješno. 

- Držali su se za ruke i ljubili. Definitivno nisu samo prijatelji - pisali su tada američki mediji. 

Glumački par otišao je početkom godine na romantično putovanje u Kostariku, a često ih se može vidjeti i u prvim redovima teniskih turnira u Americi. Diane je Normana pratila i na njegovim izložbama fotografija u Parizu i Barceloni. Nekoliko puta je priznala da je njezin odnos s Reedusom drugačiji od njezinih prethodnih romansi, te da više nije spremna na kompromise.

US Open - Day Fourteen - New York

- Što sam starija sve sam se više usredotočila na ljude oko sebe: moju majku, brata, djeda i naravno Normana. Samo želim da su oni prisutni u mom životu i ne trudim se mnogo razmišljati o budućnosti. Mislim da je život puno bolji kada imaš nekoga tko te drži za ruku, ali prvenstveno sam se naučila da moram misliti na sebe. U prošlosti sam mnogo puta bila povrijeđena. U jednom trenutku pomislite kako s nekim idete prema istom cilju, pa onda shvatite da ne idete - rekla je. 

Njemica, koja je u povijesnom blockbusteru 'Troja' utjelovila Helenu, iza sebe ima također propali brak. Od 2001. do 2006. bila je s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom (45). 

Najčitaniji članci