Show

Komentari 18

Tajna Adeline transformacije: Manje jede, a troši više kalorija

Tajna Adeline transformacije: Manje jede, a troši više kalorija

Mislim da nije baš voljela vježbati, ali sad je promijenila način života. Vjerujem da je 90 posto njenog gubitka kilograma rezultat dijete, rekla je trenerica Camila koja je jedno vrijeme vježbala s Adele

Pjevačica Adele (31) iznenadila je drastičnom transformacijom, a sad su strani mediji otkrili su tajnu njezinog vitkog izgleda. Za njezino mršavljenje je navodno zaslužna Brazilka Camila Goodis (36). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezina transformacija temeljila se na dijeti jer Adele nije obožavateljica vježbanja. Supruga Robbieja Williamsa (45), Ayda (40), upoznala je pjevačicu s trenericom. 

- Dugo sam trenirala Aydu, a one su dobre prijateljice. Pa sam trenirala i s Adele kad se jednom našla u Robbiejevoj kući - objasnila je Camila. 

I tako su Camila i Adele počele skupa vježbati.

- Mislim da nije baš voljela vježbati, ali sad je promijenila način života. Vjerujem da je 90 posto njenog gubitka kilograma rezultat dijete - rekla je Camila. 

59th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles

Iako Adele više nije njezina klijentica niti vježbaju skupa, za gubitak kilograma, kaže Camila, zaslužna je uravnotežena prehrana, manji dnevni unos kalorija te veća dnevna potrošnja energije. 

Adele je navodno vježbala i s trenerima Joeom Wicksom te Daltonom Wongom. Sad, pak, sve radi sama. Vježba u svom domu gledajući snimke trenera koji su joj prethodno pomogli. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci