Obavijesti

Show

Komentari 37

'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'

'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'
9

Glumica je prošli rođendan proslavila na setu serije 'Young and Hungry'. Kolege joj se ne mogu prestat čuditi dok 'trčkara' uokolo i uvježbava scene poput trostruko mlađih kolega

VIDEO

Betty White se prije pet godina našla u Guinnessovoj knjizi rekorda kao glumica s najduljom karijerom. White glumi već 78 godina. Davne 1939. se zaposlila na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da 'nije fotogenična'. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji 'Zlatne djevojke'. 

Živopisna glumica danas slavi 96. rođendan. Betty najviše pitaju koja je tajna dugog života, a ona ima pomalo neobičan 'recept'. 

- Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca Colom. Svake večeri popijem jednu čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima - kaže Betty koja uživa u činjenici da je i dalje zaposlena. Naime, kada nije u televizijskom studiju ili na setu neke serije, Betty i dalje volontira u losanđeleskom Zoološkom vrtu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošli rođendan, glumica je proslavila na setu serije 'Young & Hungry'.

- Trčkarala je po setu i uvježbavala scene, to je zaista impresivno. Navečer je otišla na party s najbližim prijateljima - rekle su njezine kolegice.  

Osim što radi punom parom, jede i pije ono što voli, White kaže da je za njen dug život zaslužan i optimizam.

- Znam da zvuči otrcano, ali uvijek nastojim vidjeti smiješnu stranu svega dobrog i lošeg. Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena - rekla je Betty povodom svog rođendana. 

White, koja je tijekom duge i bogate karijere radila s nekim od najvećih imena u showbizzu, još uvijek ima jedan neispunjeni san. 

Friars Club Roast Betty White - New York

- Mislim da bi bila jako dobra ideja da glumim s Robertom Redfordom - kazala je White kojoj je suprug Allen Ludden umro 1981. od raka. Sama nikada nije imala djece, ali je pomajka Luddenovo troje djece. 

Nakon toga se nije udavala jer, kako kaže, 'ako si imala najboljeg, što ćeš s bilo kim drugim?'. No Betty nije sramežljiva kada su u pitanju muškarci. Nedavno je izjavila da voli 'starije muškarce', a mnoge je nasmijala svojom reakcijom gostujuću u emisiji Conana O'Briena, kada je pored nje sjedio Jason Momoa (38). 

 

Betty je poznata po tome što se voli šaliti i na vlastiti račun, pa je 2011. s pjevačicom Lucianom zapjevala njezin singl 'I'm Still Hot'. 

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija