Show

Komentari 36

Tajna kraljičine vitalnosti: Voli duge šetnje, ne pije i ne puši...

Tajna kraljičine vitalnosti: Voli duge šetnje, ne pije i ne puši...

Kraljica Elizabeta inače izbjegava sve štetne navike poput pušenja i alkohola, a između ostalog, nije nije prestala raditi. Ima puno obaveza i ne namjerava stati, a takav način života održava je vitalnom

Kraljica Elizabeta (93) unatoč godinama i dalje je vitalna, zbog čega se mnogi pitaju koja je njezina tajna vitalnosti i dugovječnosti. S obzirom na to kako je kraljičina majka dočekala 101. godinu, mnogi to povezuju s dobrom genetikom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraljica Elizabeta inače izbjegava sve štetne navike poput pušenja i alkohola, a između ostalog, nije nije prestala raditi. Ima puno obaveza i ne namjerava stati. Državne posjete, humanitarne akcije, razne ceremonije, sve ju to navodi da način života održava vitalnim i mladim.

Iako ima vrhunske kuhare, kraljica uživa u jednostavnim jelima. Za doručak jede kukuruzne pahuljice sa sušenim voćem i orasima. Ručak i večera uglavnom su lagani, najčešće piletina ili riba s povrćem.

Njezin osobni kuhar jednom je prilikom otkrio kako kraljica jede vrlo zdravo. Izbjegava tjestenu i krumpir kasno navečer. Naravno, poput svih Britanaca, i kraljica Elizabeta voli čaj. Svako jutro započinje šalicom zelenog čaja koji je pun oksidansa koji pomažu u obnavljanju organizma. 

Iako ima 93 godine, kraljica i dalje svakodnevno odlazi u duge šetnje kako bi ostala fizički aktivna i bila u dobroj kondiciji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci