Show

Komentari 22

Darežljiva kraljica (93): Princu Williamu dala je novu titulu...

Darežljiva kraljica (93): Princu Williamu dala je novu titulu...

William će biti osobni predstavnik britanskog monarha u Škotskoj crkvi. Ova novost došla je nakon što je princ Harry skupa s Meghan Markle odlučio povući se s kraljevskih dužnosti

Princ William (37) ima novu titulu. Kraljica Elizabeta II. (93) u subotu je imenovala unuka za novog Vrhovnog povjerenika u Generalnoj skupštini Škotske crkve. William će biti osobni predstavnik britanskog monarha u Škotskoj crkvi, obavljajući različite službene posjete i ceremonijalne dužnosti, javlja People

POGLEDAJTE VIDEO:

Princ je preuzeo 'ulogu' od Richarda Scotta, a prije njega bila je princeza Anne (69). 

Ova novost došla je nakon što je princ Harry (35) skupa s Meghan Markle (38) odlučio povući se s kraljevskih dužnosti. Ovoga proljeća par će izgubiti kraljevske titule. 

Royal visit to Pakistan - Day Four

S druge strane, Kate Middleton (38) i princ William rade više nego ikad. Nastavili su raditi sve što i dosad, a nedavno su organizirali zabavu u Buckinghamskoj palači u čast kraljici. 

Princes at charity polo match

Britanski The Sun tvrdi kako je odnos braće potpuno narušen te da su kraljičini napori uzaludni. Harry je ranije demantirao da je William maltretirao Meghan i njega, no mediji tvrde kako su Harry i William još ljetos žestoko 'zakrvili', večer prije zajedničkog sudjelovanja na humanitarnoj manifestaciji na kojoj su tradicionalno zaigrali polo. Izvor blizak kraljevskoj obitelji za spomenuti medij ispričao je da je taj događaj bio prekretnica u ionako poljuljanom odnosu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci