Obavijesti

Show

Komentari 90
Foto: Pixsell/ Press Association /Privatni album
LJUBAV&LOVA

Tajni život Todorića: Ante nakon razvoda ljubi Splićanku Petru

Ante i Petra upoznali su se pretprošlo ljeto upravo u njezinu rodnom Splitu. Iskre su planule na prvi pogled. Ubrzo su prohodali, a zajedno su ih vidjeli i na Pagu. Iz prijašnjeg braka Petra ima dvoje djece...

Srušilo se sve, stihovi su pjesme koja bi najbolje opisala dinastiju Todorić uslijed afere Agrokor.

Kulmerovim dvorima nekad je odzvanjala pjesma “Božanstvena ženo” Miroslava Ilića, koji je za 45 minuta pjevanja na rođendanu navodno dobio 10.000 eura, a lani se Ivica žalio kako je, dok je bio u Londonu, Iva morala iznajmljivati dvore kako bi preživjela.

Najstariji Gazdin sin Ante Todorić (42) bio je očeva desna ruka u Agrokoru, gdje je počeo raditi 1996. godine kao poslovođa cvjećarnice. Zatim se pomalo penjao u korporativnoj hijerarhiji i bio je najizglednija osoba da naslijedi oca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47

Uslijed afere Agrokor, Ante se prvi od Todorićeve djece razveo. Kći mezimica Iva Todorić rastala se od Hrvoja Balenta na ljeto 2019. godine. Od Martine Novosel, miss Hrvatske 1997. godine, Ante Todorić rastao se službeno u prosincu 2017. godine. Par je bio u braku 15 godina, a imaju troje djece. Na Općinskom sudu u Zagrebu sporazumno su okončali brak te dogovorili zajedničko skrbništvo nad djecom. Martina je zahtjev za rastavu braka podnijela nedugo nakon izbijanja afere Agrokor. Tad se pričalo kako joj je brak postao opterećenje, ali ne zbog financijskih problema, nego zbog pritiska dominantne obitelji Todorić. Iz Kulmerovih dvora preselila se tad u Beč i započela novo poglavlje u životu. Plavokosa i plavooka Martina Novosel, djevojka sa zagrebačkih Gajnica, u svijet mode ušla je kao Miss Hrvatske 1997. godine. Nakon osvojene titule neko je vrijeme u Milanu nosila revije, ali se odlučila za fakultet i ljubav s Antom. Upoznali su se na plaži u Primoštenu, a vjenčali pet godina nakon što je osvojila lentu Miss Hrvatske.

- Zanimljivo je da smo mi zapravo išli u istu školu, 2. gimnaziju u Križanićevoj, ali nismo se poznavali. Sreli smo se na plaži u Primoštenu, gdje smo oboje bili s prijateljima, kupali se, zezali. Prohodali smo na nekih dva mjeseca, ali ubrzo smo se vratili u stvarnost, ja u školu, on na prvu godinu fakulteta. Izgubili smo svaki kontakt, a onda, kad sam pobijedila na izboru, motao mi se po glavi, pitala sam se hoće li se javiti. I tako, treći dan nakon izbora za Miss, na kućnu adresu stigao mi je golemi buket cvijeća i ceduljica na kojoj je pisalo: ‘Mislila si da ću zaboraviti, ali šećer uvijek dolazi na kraju’ - izjavila je ranije Martina.

Brak s Antom Todorićem počeo je, kako se pisalo, vjenčanjem iz snova. Vjenčali su se u studenom 2002. godine na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine. Martina je sama osmislila vjenčanicu, a prema njezinoj zamisli izradili su je u jednom talijanskome modnom salonu. Tristotinjak uzvanika, među kojima su bili i Piruška Canjuga, zatim Iva Majoli, Miroslav Blažević i brojni drugi, tijekom večere zabavljao je pjevač Jole, a Ivica Todorić je tom prilikom svom najstarijem sinu darovao prsten, a snahi naušnice. Martina Novosel je udajom za Antu Todorića postala jedna od najbogatijih Hrvatica te sa suprugom i djecom živjela je u Kulmerovim dvorima. Martina i Ante nisu se eksponirali u javnosti. Nisu davali intervjue niti izlazili na društvena događanja. Fotoreporteri bi ih tek uhvatili na moru, najčešće u Dubrovniku ili na Hvaru, što su im bile omiljene ljetne destinacije.

Tako je bilo i prije 12 godina, kad je Ante Todorić supruzi Martini priredio glamurozno rođendansko slavlje u Dubrovniku. U restoranu “Gil’s” okupilo se pedesetak uzvanika, a za njih je obitelj platila smještaj u hotelu Excelsior. U Agrokoru su tad rekli da su troškovi slavlja pokriveni partnerskom suradnjom s luksuznim restoranom. Nakon razvoda braka Martina se s djecom preselila u Beč, gdje se već neko vrijeme priča kako ima novog dečka. Kako šuškaju kuloari, riječ je o nešto starijem Austrijancu hrvatskih korijena, koji je po nju, pričalo se, slao privatne avione u Zagreb. Navodno joj je kupio stan u Zagrebu, iako drugi pak tvrde da su je Todorići i više nego dovoljno financijski osigurali nakon razvoda. Za Martinu se nakon razvoda od Ante, krajem 2018. godine, pisalo i da je trudna s austrijskim poduzetnikom. Odvjetnici koji su je zastupali u brakorazvodnoj parnici vijest o njezinoj trudnoći za Story nisu htjeli komentirati.

Na priče koje kruže kuloarima osvrnula se Martinina majka Mirica koju su navodi o trudnoći njezine kćeri poprilično uzrujali. Za Story je demantirala informacije o trudnoći, a rekla je i da Martina ima samo 53 kilograma te da zločesti ljudi šire svakojake laži po Zagrebu. Ante Todorić, koji je prijavljen u Londonu, iako su novinari prije četiri godine otkrili da ne živi na adresi koju je prijavio jer su ondje zatekli Jamajčanku, danas je zbog ljubavi često u Splitu. U gradu pod Marjanom, kako doznajemo, posljednjih godinu i pol dana u strogoj tajnosti ljubi samozatajnu Petru Kaćunko Cvitanić (35). O njoj se zna da je imala turističku agenciju i ranije je bila u braku.

Iz prijašnjeg braka Petra ima dvoje djece. Ante i Petra upoznali su se pretprošlo ljeto upravo u njezinu rodnom Splitu. Iskre su planule na prvi pogled. Ubrzo su prohodali, a zajedno su ih vidjeli i na Pagu, gdje su ljetovali prošlo ljeto kod njegova prijatelja. Par je bio i među uzvanicima na svadbi kćeri poduzetnika Hrvoja Pezića, vlasnika hotela Hilton u Zagrebu. Petra i Ante viđaju se u tajnosti i u Čarobnoj kolibi njegove sestre Ive Todorić u Ravnoj Gori. Antina nova djevojka Petra navodno je dolazila i u Kulmerove dvore, a bila je kod Ante i u Londonu više puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Komentari 90
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju