Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Tako je Michael htio: D. Ross skrbit će o Jacksonovoj djeci

Obiteljski sud zaključio je da se Jacksonova majka Katherine svojim nestankom na tjedan dana pokazala nesposobnom za brigu o Princeu Michaelu, Paris i Blanketu

Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell

Nakon što je majci Michaela Jacksona ukinuto skrbništvo nad njegovo troje djece, prema oporuci kralja popa, tu dužnost trebala bi preuzeti pjevačka diva Diana Ross. Naime, obiteljski sud zaključio je da se Jacksonova majka Katherine svojim nestankom na tjedan dana pokazala nesposobnom za brigu o 15-godišnjem Princeu Michaelu, 14-godišnjoj Paris i 10-godišnjem Blanketu te joj je dodijelio privremeno zajedničko skrbništvo s njezinim unukom Titom Jacksonom.

Nije ih viđala

Na sudu je spomenuta i oporuka, otkrivena 2009. godine, nakon Jacksonove smrti, te je naređeno da se Diana, ali i majka Princea Michaela i Paris Debbie Rowe, obavijeste o njezinu sadržaju. Odvjetnik Diane Ross John Frankenheimer potvrdio je kako je sud informirao divu o njezinoj mogućoj ulozi u životima Jacksonove djece, no ona je nije htjela komentirati. Gospođica Ross vjeruje da je ovo privatna stvar, a u pitanju su maloljetnici. Najbolje je za sve da o tom delikatnom pitanju rasprave nasamo – izjavio je.

Ipak izvori bliski pjevačici govore kako ona nema namjeru preuzeti ulogu skrbnice Michaelove djece. Iako je, kažu, jako bliska s njima i obožava ih, u posljednje je vrijeme bila odvojena od njih. Ona ima svoj život, na drugoj strani SAD-a i nije ih redovito viđala. Također, tvrde Dianini prijatelji, najbolje je za njih da ostanu s obitelji.

- Diana smatra da su djeca dovoljno velika da sama odluče s kime žele živjeti, uvjerena je da će sud donijeti ispravnu odluku o tome tko će raspolagati Jacksonovim naslijeđem - rekla je američkim medijima Dianina prijateljica.

Braća: Oporuka je lažna

A sud bi odluku trebao donijeti za nekoliko dana. Do tada Katherine Jackson brinut će se o odgoju, a Tito će obavljati sve dnevne dužnosti na posjedu Calabasa na kojem djeca žive te upravljati zaposlenima. Michaelova braća Randy, Janet, Rebbie and Jermaine istovremeno od suda traže da se odvjetniku Johnu Brancu i glazbenom producentu Johnu McClainu ukine pravo da raspolažu imovinom kralja popa iako im je on to odobrio u oporuci.

- Njihova je želja da razdvoje našu obitelj i da na kraju mojoj majci oduzmu život - napisao je Randy Jackson, koji već tri godine pokušava dokazati da je oporuka falsifikat.

Naši partneri pišu
Message