Show

Komentari 1

Talentirana Hrvatica oduševila na njemačkom Superstaru: 'Pa ti si rođena da budeš zvijezda!'

Talentirana Hrvatica oduševila na njemačkom Superstaru: 'Pa ti si rođena da budeš zvijezda!'

Prije tri godine Ivanović se okušala i u drugom pjevačkom showu u čijem je prvom krugu zapjevala s bakom Dragicom koja ju je od malena učila pjevati. Svojim talentom je ponovno oduševila i potaknula ostale glazbenike da naprave korak i prijave se u show

Tatjana Ivanović Hrvatica je iz švicarskog gradića Pfäffikona koja je svojim glasom oduševila žiri i gledatelje njemačke verzije Superstara. Na audiciji showa 'Deutschland sucht den Superstar' predstavila se pjesmom 'All I want' Olivije Rodrigo, članovi žirija su njezin nastup ispratili suznih očiju. Jednoglasnom odlukom žirija prošla je u sljedeći krug natjecanja.

Ovdje pogledajte audiciju:

Tatjana se, osim pjevanjem, bavi i gimnastikom. Nastupi na javnim mjestima joj nisu strani, već je nastupala u Švicarskoj i drugim državama. Obožava pjevati, a kako je rekla na audiciji "ako može pjevati kod kuće, može i u showu".

Ako i vi volite pjevati, kao što voli Tatjana, prijavite se na novi show RTL-a 'Superstar' i pokažite što znate. Možda baš vi pobijedite i osvojite vrijednu nagradu od 50.000 eura, kao i priliku da se povežete s glazbenom scenom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Najčitaniji članci