Obavijesti

Show

Komentari 219

Tanja izbacila Ivaniševića iz stana zbog preljuba!

Tanja izbacila Ivaniševića iz stana zbog preljuba!
5

PRIZNAO PRELJUB TANJI: Goran Ivanišević sinoć je s torbom napustio stan u Dalmatinskoj. Bijes je iskalio na fotoreporteru napavši ga golf palicom!

VIDEO

Bivši tenisač Goran Ivanišević i voditeljica RTL-a Vanja Halilović snimljeni su kako tijekom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića 8! Te su fotografije potvrdile glasine o njihovoj tajnoj vezi. Stan je navodno vlasništvo rođakinje Vanje Halilović. "Uhvatili" su ih kako su se u tom stanu našli na Valentinovo, ali i u subotu, dva dana kasnije. Na tajne sastanke Ivanišević dolazi svojim Porsche Cayenneom i parkira ga na Mažuranićevu trgu, a Vanja svoj Peugeot 207 parkira pred ulazom u stan na Trgu Marka Marulića. U četvrtak 14. veljače par je u stanu proveo gotovo dva sata. Prva je, oko 20 sati, izašla voditeljica, a tenisač se pojavio minutu nakon nje. Oboje su se poslije izlaska 'ulovili' za mobitele. Voditeljica je zbog dugog ostanka u stanu dobila i kaznu za parkiranje. Naime, stan se nalazi u prvoj parkirnoj zoni, u kojoj je dopušteno parkirati maksimalno sat vremena. Goran je prije povratka u svoj stan, koji dijeli s Tanjom Dragović i njihovo dvoje djece, izvadio sportsku torbu iz automobila, vjerojatno kako bi izbivanje opravdao odlaskom u teretanu. Sastanak u subotu trajao je znatno kraće, a u stan je opet prvi došao tenisač. Vanja se pojavila malo poslije 19 sati, a iz stana je izašla nekoliko minuta nakon 20 sati. Ivanišević je opet otišao samo minutu nakon nje. O tajnoj vezi Gorana Ivaniševića (36) i dvanaest godina mlađe Vanje Halilović dugo pričaju po kuloarima. Glasina da su navodno zajedno prvi se put pojavila prije više od godinu dana. Tad su oboje demantirali priču rekavši kako se tek površno poznaju. Ubrzo je Tanja Dragović (29), nevječana supruga osvajača Wimbledona, ostala trudna. Par je tako ušutkao sve one koji su govorili da im je ljubav na kušnji. Prije četiri mjeseca postali su roditelji drugog djeteta, sina Emanuela. Nedavno je Tanja odbila raditi RTL-ovu emisiju "Hrvatski top model" s Tatjanom Jurić. Kako se priča, nije željela raditi u istoj tvrtki s ljubavnicom nevjenčanog supruga.

ŠMINKANJE U AUTU I ŠULJANJE KROZ MRAK
Kad je kretala na sastanak 14. veljače, Vanja se, izgleda, jako žurila. Iako je iz svojeg stana u zagrebačkoj Sloboštini izašla lijepo uređena, tijekom vožnje iskoristila je crveno svietlo na semaforu kako bi se našminkala. Dok je vozila, nije "štedjela gas" pa ekipa časopisa Extra navodi kako ju je bilo vrlo teško pratiti. Pri dolasku u "ljubavno gnijezdo" ni Goran ni Vanja nisu palili svjetlo u stubištu. Vjerojatno kako ih nitko ne bi primijetio.

DRAMA: SVAĐA, PRIZNANJE I ODLAZAK IZ STANA...
Susjedi Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović u ponedjeljak navečer bili su svjedoci njihove žestoke svađe. Tenisač je nakon svađe bjesnio po susjedstvu. Uzrok razmirice je posve jasan. Nakon brojnih demantiranja i uvjeravanja da je "sve izmišljeno", Goran jučer nije imao izbora pa je, navodno, napokon sve priznao Tanji koja je do jučer vjerovala u njegovu vjernost.

IVANIŠEVIĆ NAPAO FOTOGRAFA GOLF PALICOM!
Goran je u ponedjeljak navečer sa sportskom torbom izlazio iz stana kojeg dijeli s Tanjom Dragović. Nevjenčana supruga ga je izbacila nakon objave priče o ljubavnoj vezi s Vanjom Halilović. Bivši teniski as vidio je fotografa dok je stavljao torbu u prtljažnik. Uzeo je golf palicu i razbio opremu fotografa tjednika Story Borisa Beribaka. Fotograf se povukao nakon napada te policiji podnio prijavu za napad, prijetnje i razbijenu opremu.
Glasnogovornica PU Zagrebačke Aleksandra Ljuba potvrdila je kako je u ponedjeljak u 20.00 sati podnesena prijava protiv Ivaniševića. Dodala je i kako su s njim kontaktirali telefonom, ali Ivanišević im je kazao da je na putu u inozemstvu te da će im se javiti čim se vrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...