Show

Komentari 1

Tarapana band: Zaljubljeni neće ostati ravnodušni na pjesmu...

Tarapana band: Zaljubljeni neće ostati ravnodušni na pjesmu...

Tarapana band izdao je svoj deseti singl 'Moje milo', a Frano Pehar nam otkriva da je u spotu pustio suzu. Ističe da je pjesma jako emotivna, pa se kaže, sjetio nekih lijepih trenutaka u životu

Deseta pjesma naziva 'Moje Milo', članova Tarapana banda ujedno je to i naslovni singl njihovog prvog albuma naziva 'Ja sam na te ponosan', koji će se naći u prodaji kroz nekoliko dana.

Album je dobio naziv po istoimenom hitu, duetu sa Matom Bulićem (62), kojem je Tarapana bila gost na velikoj dvoranskoj turneji u splitskom Spaladiumu i osječkom Gradskom vrtu, a ove subote i u zagrebačkoj Ciboni. 

Pripremajući se za nastup, odlučili su zagrebačku publiku iznenadit novim singlom. 'Moje milo', koja je snažna balada s porukom iza koje autorski i producentski stoje Dušan Bačić i Bojan Dragojević.

- Kada sam prvi put čuo pjesmu, osjetio sam veliku emociju već na prvim taktovima i jedva sam čekao da pjesma ugleda svjetlo dana - ističe Frano Pehar (27), pjevač grupe. 

Dodaje da kad zaklopi oči i proživi film i tekst koji nosi pjesma da onda zna da je to upravo ono što je dobro. Spot u režiji Roka Mavera, basista Tarapane, sniman je na plažama Jadrana. 

- Trudili smo se u spotu dobiti emociju koju nosi ova pjesma i prenijeti poruku pjesme koja mediteranskim ugođajem sve zaljubljene neće ostaviti ravnodušnima - smatra Frano. Ističe da je  pjesma jako emotivna, pa je kaže, sjetivši se nekih lijepih trenutaka u životu, pustio i suzu koja se vidi u zadnjem kadru spota.

-  Ja sam bio iznenađen, a redatelj prezadovoljan kadrom - objašnjava nam Frano kroz smijeh i dodaje da svatko tko je bio zaljubljen u životu, kada posluša pjesmu znati će o čemu priča.

POGLEDATE SPOT ZA PJESMU: 

Intervju s pjevačem benda čitajte u petak, 28.veljače, u novom broju Caffe-a koji izlazi uz tiskano izdanje 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci