Obavijesti

Show

Komentari 5

Momačka: Nismo htjeli da Seve dobije pjesmu, ugrabili smo je

Momačka: Nismo htjeli da Seve dobije pjesmu, ugrabili smo je
8

Skladatelj i tekstopisac Tarapana banda pustio je demo snimku dečkima iz benda, čim su je čuli rekli su da je pjesma njihova i da ju ne nudi drugima. 'Zarazan ritam nisam mogao izbaciti iz glave', kaže Frano Pehar

VIDEO

U svom novom video spotu za devetu pjesmu naziva 'Momačka', članovi Tarapana banda otkrili su nam kakve su im se sve nezgode desile na putu od momačke večeri do obreda vjenčanja.

- Velika je privilegija što naš bend čini i skladatelj i tekstopisac Dušan Bačić koji piše pjesme za Severinu, Nedu Ukraden, Željka Bebeka, Jelenu Rozgu i druge. Vozeći se u autu na naš koncert čuli smo demo pjesme 'Momačka'. Odmah sam rekao Dušanu da to mora biti naša pjesma i gotovo - rekao nam je pjevač benda Frano Pehar (27). 

Objasnio je kako je pjesmu 'osjetio' na prvu te da iz glave nije mogao izbaciti zaraznu melodiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mlada iz našeg novog spota 💍🎬🎥 @porocnikoticek #momačka

Objavu dijeli TARAPANA (@tarapanaband)

- Vjerujem da će na svim momačkim zabavama biti ultimativni hit, pa i na mojoj kad za nju dođe vrijeme - ističe. Bend je spot snimao tri dana u Samoboru i Ljubljani te, kažu, da im je ovo do bilo najzabavnije snimanje do sada.

- Avanture u autu koje su završavale policijskom kontrolom, radovima na cesti, brojnim zgodama i nezgodama, pokazale su trnovit put do mjesta vjenčanja i moje nestrpljive mladenke Danijele Burjan, inače Miss EARTH Slovenije 2018.godine. U spotu se pojavljuje naša koka, koju smo 'posudili' od moje bake i koja nas je zadivila glumačkim umijećem te učinila snimanje spota još zabavnijim - izjavio je Frano. 

Momačku večer upotpunilo je i kulturno umjetničko društvo s kojima je bend pjevao i plesao do tri sata ujutro.

Škoro zapjevao ispred 12.000 ljudi: 'Budite ponosni Hrvati'
Škoro zapjevao ispred 12.000 ljudi: 'Budite ponosni Hrvati'

- Energija na samom snimanju je bila toliko dobra da smo uvjereni da će svi koji pogledaju naš mini triler biti zadovoljni - izjavio je pjevač. 

Pjesma 'Momačka' deveti je singl Tarapane koji na samom početku sljedeće godine izdaju svoj prvi album. Na njemu će se naći duet s Nives Celzijus (37) 'Tebi u inat', s Matom Bulićem (62) 'Ja sam na te ponosan', dva dueta s Učiteljicama 'Ako mi se ne spava' i 'Promil šanse za spas' te s Ninom Donelli (22) 'Genijalno'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin