Obavijesti

Show

Komentari 72

Tarik Filipović: Sve mi ovo izgleda kao "lov na glave"

Tarik Filipović: Sve mi ovo izgleda kao "lov na glave"
6

Voditelj i glumac navodno je dobio otkaz zbog izjave o trošenju donacija za bolnicu u Klaićevoj. Upitao se usred emisije gdje je završio taj novac

VIDEO

Nitko me nije zvao niti je bilo pritužbi. Službeno ništa ne znam, a kad saznam, rado ću vam komentirati. Ne vjerujem da se na državnoj televiziji događaju ovakve stvari u 21. stoljeću, rekao nam je voditelj i glumac Tarik Filipović (37), koji navodno više neće voditi kviz “Tko želi biti milijunaš”. Suradnju mu je navodno otkazao direktor programa HTV-a Domagoj Burić zbog izjave o zagrebačkoj dječjoj bolnici u Klaićevoj koju je izrekao u emisiji emitiranoj 24. rujna.
- Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći. Ne znam gdje je završio sav taj novac - zapitao se voditelj u kvizu. Tarik nam objašnjava kako tim komentarom nije nikoga prozvao nego se samo ljudski zapitao.
- Ja nisam politički čovjek i ljudski sam se zapitao gdje je skupljeni novac koji ta djeca očito nisu vidjela. To je moj stil vođenja kviza, da uvijek ubacim nešto svoje. Nekima se to sviđa, nekima ne, ali mislim da su gledatelji pokazali što vole. Ja podržavam sve humanitarne akcije i na njih se rado odazivam - kazao nam je Tarik, dodajući da mu nije jasno da ga nitko nije kontaktirao zbog sporne izjave. Sve ovo mu izgleda kao “lov na glave”.
Dugodišnji ravnatelj bolnice u Klaićevoj Ivan Fattorini izjavio je kako nije gledao emisiju.
- To nije lijepo za čuti, ali još je gore to izgovoriti - zaključio je Fattorini. Glasnogovornik HRT-a Janos Romer nije znao previše.
- Od nadležnih nisam dobio nikakvu informaciju. Do ponedjeljka nećemo ništa znati - rekao nam je Romer. Osim Tarika, navodno je kažnjena i urednica kviza Maja Jurković. Njoj i ostaloj ekipi se zamjera što nisu izrezali spornu izjavu.
- Nemam komentara. Nazovite gospodina Burića - kazala je Maja. Tarik već sedam godina vodi kviz, a na to mjesto između 17 finalista postavila ga je supruga Domagoja Burića, tadašnja glavna urednica HTV-a Jasna Ulaga. Tada je izjavila kako je zadovoljna izborom jer je Tarik “neistrošeno lice”. Burić i Sutlić nisu bili dostupni. Navodno se na Prisavlju raspravljalo o tome hoće li Tarika naslijediti Damir Markovina ili Janko Popović Volarić. Rasplet se očekuje početkom tjedna. HRT će osnovati povjerenstvo koje bi trebalo do srijede ustanoviti što se dogodilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.