Obavijesti

Show

Komentari 59

Tarik Filipović: Žao mi je ako su me krivo shvatili

Tarik Filipović: Žao mi je ako su me krivo shvatili
7

Dosadašnji voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš" kaže kako se samo ljudski zapitao gdje je otišao novac. HRT se ispričao zbog njegovih izjava

VIDEO

Moja izjava nije išla protiv osoblja institucija niti sam rekao da je novac pronevjeren. Žao mi je ako su me krivo shvatili. Poželio sam da su taj skupljeni novac djeca zaista i dobila, kazao nam je dosadašnji voditelj “Milijunaša” Tarik Filipović (37).
Nakon njegove izjave u kvizu kako bi Klaićeva bolnica trebala biti u zlatu s obzirom na donirani novac, direktor programa Domagoj Burić odmah je zatražio njegovu smjenu. Kako se ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić usprotivio odluci, slučaj će istražiti povjerenstvo. Do srijede bi se trebalo znati ostaje li Tarik ili ne. Dodao je kako ga nitko od nadležnih s HRT-a ni o čemu nije obavijestio, samo ga je nazvao njima podređeni i izvijestio ga o situaciji. Tarik se neće pojaviti na snimanju kviza idući tjedan.
Navodno su mu već našli zamjenu, a spominju se imena trojice njegovih kolega, Robert Kurbaša, Damir Markovina i Janko Popović Volarić. Robert nije bio dostupan za komentar iako se spominje kao vjerojatni nasljednik, a Damir je bio štur.
- Ovo je neugodna situacija jer je Tarik moj kolega i uopće ne želim ulaziti u te špekulacije s televizijom - kazao je Markovina.
Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić i ravnateljica Dječjeg doma u Nazorovoj Jasna Kelava - Ćurković ogorčeni su zbog svega.
- To su bile zlonamjerne insinuacije bez argumenata. Novac je pametno utrošen jer se te stvari kontroliraju. Izjava je neprimjerena i smatram je zloporabom medijskog prostora. Očekujem ispriku - kazao je Roić. U Nazorovoj su zatečeni jer Tarik nikad nije bio kod njih pa i nije mogao takvo nešto reći.
- Tražimo od HRT-a da reagira, a hoće li se Tarik ispričati, to je stvar osobne kulture - kazala je ravnateljica Kelava Ćurković. HRT se prije emisije u nedjelju ogradio od Tarikovih izjava te se ispričao spomenutim bolnicama. Grupa Tarikovih obožavatelja kao i ljudi koji ga podržavaju na Facebooku su osnovali grupu podrške voditelju emisije "Tko želi biti milijunaš". Grupa za sada ima oko 300 članova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu