Obavijesti

Show

Komentari 8

Tarik i Lejla s prijateljima slavili na imanju do jutra

Tarik i Lejla s prijateljima slavili na imanju do jutra
19

Lejla i Tarik Filipović u čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom s prijateljima su proslavili vjenčanje koje su obavili na samu Staru godinu

VIDEO

Na svadbi Tarik i Lejla Filipović plesali su do 5 sati. Zaljubljeno se gledajući, par je nazdravljao bijelim vinom. U satenskoj haljini, Lejla, koja je tu večer dočekala svoj 32. rođendan, šetala se pokraj bazena brinući se za goste. Tarik, koji je ranije tog dana bio u lanenoj kombinaciji, navečer se presvukao u odijelo. “Kipio” je od vrućine. Stojeći pokraj šanka, ispijao je vodu. Zabrinuta Lejla svako malo je pogledom tražila supruga. Goste uz bazen zabavljao je bend svirajući rock. Severina je u tirkiznom kombinezonu na slavlje stigla s menadžerom. Pjevačica je paru poklonila skupocjeno posuđe. Osim Seve, stigli su Željko Bebek, glumci Edo Vujić, Enes Vejzović i Bojana Gregorić, Rene Bitorajac i supruga Ana. Trudna Ivana Nobilo došla je bez Tonyja. U pratnji je bila prijateljica. Enis Bešlagić, Halid Bešlić i Hari Mata Hari stigli su posljednji. Roditelji para nisu bili na slavlju.
Sala na imanju Željka Marincela pod Sljemenom bila je ukrašena bijelim ljiljanima. Pozornica je gledala na veliki podij okružen sa 30-ak stolova. Večera je počela oko 21 sat. Halid Bešlić zasvirao je nedugo nakon toga. Pripreme za veliki dan počele su ujutro. Nešto prije 17 sati Tarik Filipović (36) Touaregom se dovezao u Šestine. Držeći za ruku Lejlina sina iz prvog braka Dina (4), glumac je nadgledao posljednje pripreme. U točno 20 sati Tarik i Lejla na imanje su stigli u taksiju. Par je sinove Armina i Dina, doznajemo, ostavio dadiljama.

"TAKO TI JE MALA MOJA KAD LJUBI BOSANAC"
Krasno smo se zabavili. I napili se, najeli i napjevali. Baš je sve bilo prekrasno, rekao je o Tarikovoj i Lejlinoj večeri Željko Bebek.
- Bilo je to slavlje ljubavi, koje nikog nije ostavilo ravnodušnim. Zapjevao sam s bendom iz Sarajeva tri pjesme - 'Selmu’, 'Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac’ i 'Tajnu vezu’ - kaže Bebek.
Priznao je da ga je slavlje podsjetilo na vlastito vjenčanje sa suprugom Ružicom. Osim Bebeka, na svadbi su pjevali i Halid te Hari Mata Hari, koji je oduševio izvedbom “Lejle”.

DELIKATESE KOJE VOLI I PREDSJEDNIK MESIĆ
Tarikovi i Lejlini gosti uživali su u hrani cateringa Ivić. Iako nam nisu željeli otkriti koje su se delicije našle na stolu, doznali smo da su gosti uživali u ribljim i mesnim specijalitetima. Catering je stigao oko 15 sati. Isti catering često rabi i sam predsjednik Stipe Mesić.

CVIJEĆE I HRANA ZA 30 TISUĆA KUNA
Kako bi sve bilo baš onako kako su zamislili, dodatno su ukrasili imanje cvjetnim aranžmanima. Aranžmani, napravljeni od ljiljana, ruža i sitnog cvijeća, bili su postavljeni po imanju. Navodno se cijena kretala od 30 do 50 tisuća kuna. Šuška se da je i catering stajalo toliko. Imanje su od vlasnika dobili besplatno.

OD VRUĆINE SE UMALO ONESVIJESTIO
U Zagrebu su se u četvrtak temperature penjale više od 30 Celzijevih stupnjeva, no Tarik nije skidao tamni sako. Pozlilo mu je i uhvatio se za vrat. Prvu pomoć našao je u čaši. Izlio je malo vode na dlan i polio se po licu.

BEŠLAGIĆ: NIJE BILO OPIJANJA I HVATANJA MIKROFONA
Tarik i Lejla su prekrasan par i pašu jedan drugom, rekla je Bojana Gregorić, koja je na slavlju bila sa suprugom Enesom. Enis Bešlagić uspio je stići na slavlje tek u 22 sata, a ostao je do 3 ujutro. Njegova supruga Sabina nije stigla zbog obveza.
- Kako je slavlje bilo retroaktivno, svi su bili opušteni jer su jedno drugom već rekli 'da’ - našalio se Enis. Otkrio je i da je slavlje bilo lijepo, bez opijanja i hvatanja mikrofona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...