Show

Komentari 6

Tarik i Lejla za 14. godišnjicu braka otputovali u Istanbul: 'Ovaj datum se ne zaboravlja'

Tarik i Lejla za 14. godišnjicu braka otputovali u Istanbul: 'Ovaj datum se ne zaboravlja'

Lejla je otkrila da Tarik bolje pamti datume, ali godišnjica braka na Silvestrovo svakako je nezaboravna. Par je obiteljski odlučio posjetiti Istanbul, a fotografije s putovanja dijele na društvenim mrežama

Lejla (45) i Tarik Filipović (49) odlučili su dočekati 2022. u Istanbulu sa svojim sinovima Dinom (18) i Armanom (13). Poznatom paru ove je godine na Silvestrovo 14. godišnjica braka, a odlučili su ju proslaviti u Turskoj.

- Tarik pamti datume bolje nego ja ali smo se pobrinuli da godišnjicu braka ne možemo nikako zaboraviti jer pada baš na Silvestrovo. Najčešće smo ostajali doma sa djecom ili proslavljali s njima na nekom od putovanja. Nemamo konkretne planove za proslavu s obzirom na trenutnu situaciju sa koronom. Još smo u pregovorima i mislim da ćemo se prilagoditi željama naših mladića - rekla je Lejla za Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tarik je podijelio nekoliko Instagram storyja iz Istanbula, a snimio je kadrove Bospora i označio suprugu na videu.

Lejla i Tarik već su 14 godina nerazdvojni, a svaki put kad moraju provesti vrijeme razdvojeni teško im pada. Tarik je nedavno snimao film '42 sekunde' u Španjolskoj, pa je otkrio da mu je deset dana odvojenosti od obitelji bio problem. 

- Već me počela boljeti ta razdvojenost: odeš i u restoran i u grad, na utakmicu, izložbu, ali pred kraj snimanja više te ništa ne veseli. Nekih deset dana je maksimum koji mogu podnijeti bez boli. Ovako sam se osjećao kao da sam bio u vojsci, a supruga je obećala da će me čekati. Sreća da nisam pomorac - ispričao je Tarik kroz smijeh za Večernji.

Tarik je u novom filmu utjelovio lik legendarnog vaterpolskog trenera i bivšeg izbornika španjolske reprezentacije Dragana Matutinovića (67), a tijekom snimanja u Barceloni družio se sa hrvatskom zvijezdom serije 'La Casa de Papel', Lukom Perošem (45).

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci