Obavijesti

Show

Komentari 99

Tarikove pošalice na festivalu u Puli pokrenule žustru raspravu: 'Seksistički i vrlo primitivno...'

Tarikove pošalice na festivalu u Puli pokrenule žustru raspravu: 'Seksistički i vrlo primitivno...'
2

Nakon što je Zrinko Ogresta primio nagradu kritike, voditelj je s pozornice prokomentirao: 'Dečki, ako ste cijepljeni, mogli ste se i poljubiti', a nije propustio komentirati ni styling glumačke kolegice Lane Barić

VIDEO

Voditeljska uloga tijekom ceremonije dodjela nagrada na Pula Film Festivalu pripala je ove godine Tariku Filipoviću (49), a on se pobrinuo da u toj roli ne prođe nezapaženo. Svečanu večer prenosio je uživo HRT, a glumac i voditelj dao si je oduška s brojnim pošalicama ili pokušajima istih, koje, po svemu sudeći, nisu naišle na najbolju reakciju publike, ali ni nekih njegovih kolega.

POGLEDAJTE VIDEO O TARIKU:

Pokretanje videa...

Tarik Filipović imitirao Ćiru i poručio Vatrenima: Znate koliko nam ovo znači! | REAKCIJA 04:37

Nekolicina šala okarakterizirana je 'seksističkim humorom', neprimjerenim niti za jednu priredbu, a posebno ne za ovakvu ceremoniju. O njegovom nastupu povela se i žustra rasprava na Facebooku.

- Svi koji se bave ovim našim poslom znaju da je najteže biti doista duhovit. U većini slučajeva, ono što na sceni izgleda spontano, rezultat je krvavog rada čitavih ekipa. Očito, ne i u slučaju jučerašnje ceremonije dodjele nagrada u Puli. Tarik Filipović je doista pretjerao lošim, neduhovitim, privatizirajućim i seksističkim komentarima - napisao je redatelj Nenad Puhovski na Facebooku pa pobrojao neke od Tarikovih spornih izjava koje je izrekao tijekom programa.

Navodi kako je Filipović nakon reakcije redatelja Pasolinija čiji je film dobio Zlatnu arenu za najbolji film rekao: 'Ovako se svaki otac pravi, ako se žensko rodilo, pa kažu - dečko je...', a tijekom dijela dodjele Nagrade za manjinsku koprodukciju Tarik je neprimjereno komentirao izgled glumice Lane Barić, svoje kolegice. 

- Meni rekli, obuci se ležerno, a Lana Barić u izdanju Cannes, Venecija... Nagradu će uručiti, na moje veliko zadovoljstvo, tako sređena Lana Barić - ispalio je Tarik u programu.

Tarik prekinuo snimanje filma 'General' zbog jedne rečenice: 'Bilo bi me baš sram u kinu...'
Tarik prekinuo snimanje filma 'General' zbog jedne rečenice: 'Bilo bi me baš sram u kinu...'

Nakon što je Zrinko Ogresta primio nagradu kritike, voditelj je s pozornice prokomentirao: 'Dečki, ako ste cijepljeni, mogli ste se i poljubiti', a kad je njegov film 'Plavi cvijet' dobio nagradu za najbolji film u nacionalnoj kategoriji, Filipović je iz vedra neba spomenuo producenta filma, Ivana Maloču.

- Imam jednu molbicu, prenesite Maloči da sam bio tu i da znam da ima love, uvijek je 'nemamo, nemamo' kad se dogovara honorar - zaključio je Filipović. 

Svečanom dodjelom nagrada završen 68. Pula Film Festival

Primjedbe na Tarikov nastup u pulskoj Areni nižu se i u komentarima pa tako nezadovoljni gledatelji pišu i kako 'nije znao pročitati ni imena rumunjskog redatelja ni ravnatelja HAVC-a' te kako redatelju Pasoliniju nije znao objasniti zašto su ga drugi put pozvali na pozornicu. 'Toliko je pretjerao da je meni bilo neugodno gledati i slušati to na TV-u', 'Ja sam u totalnoj nevjerici bila, baš ono transfer blama', 'Primitivno', 'Nepogrešivo iritantan', samo su neki od brojnih komentara, a većini gledatelja, sudeći po uzorku, Tarikov nastup nije bio uopće duhovit.

Što vi mislite? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu