Obavijesti

Show

Komentari 11

Tata i mama su joj najplaćeniji glumci, a ona prodaje limunadu

Tata i mama su joj najplaćeniji glumci, a ona prodaje limunadu
5

Glumica Katie Holmes želi odgojiti kćer da bude skromna i pomaže drugima. Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri se otišla igrati u park, a povela je i svog psića

VIDEO

Suri Cruise (12), kći holivudskih glumaca Katie Holmes (39) i Toma Cruisea (55), fotografi su 'uhvatili' kako prodaje limunadu na štandu u New Yorku. Premda su njeni roditelji multimilijunaši, dvanaestogodišnjakinja želi zaraditi vlastiti džeparac. Suri je tako prodavala limunadu za 2 dolara (oko 12 kuna) po časi i zaradila punu kutiju novca.

Imovina Katie Holmes se procjenjuje na 25 milijuna dolara  (oko 158 milijuna kuna) dok se Tomovo bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 570 milijuna (više od 3.6 milijarde kuna).

Malenu je čuvala dadilja, a na fotografijama se vidi da još uvijek ima ozlijeđenu nogu. S obzirom na to da je Suri vješta gimnastičarka i da joj je to omiljena dnevna aktivnost, pretpostavlja se da je ozljedu zaradila na treningu.

Katie želi odgojiti kćer da bude skromna i da pomaže drugima, piše People. Moguće je da će upravo novac koji je zaradila donirati nekoj humanitarnoj udruzi.

Suri izrasla u pravu ljepoticu: Cruise je nije vidio godinama
Suri izrasla u pravu ljepoticu: Cruise je nije vidio godinama

Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri se otišla igrati u park, a povela je i svog psića.

Injured Suri Cruise takes her dogs to the park in NYC

- Ona je jako, jako darežljiva, i jako osjetljiva djevojčica - rekla je nedavno Katie za svoju kćer.

Katie ima puno skrbništvo nad Suri otkad se razvela od Cruisea 2012. godine.

Katie Holmes and Suri out in New York

- Želim da ona zna da sam pouzdana i da može računati na mene. Uživam u majčinskim obavezama - kaže Katie.

Prema pisanju Daily Maila, holivudski glumac Cruise potpuno je zaboravio na kćer pa ju je prestao posjećivati. Navodno je nije ni vidio pune četiri godine. Pretpostavlja se da je glavni krivac za prekid kontakta s djevojčicom scijentološka crkva. Tom je u tu zajednicu pokušao uvući i Suri i Katie, ali je glumica poduzela sve kako bi se izvukla. 

Pixsell

Katie je od 2013. u vezi s Jamiejem Foxxom (48). Cruise je navodno tražio od bivše supruge da mu obeća kako pet godina poslije okončanja brakorazvodne parnice iz 2012. neće imati partnera.

- Katie smije imati vezu, samo ne smije izlaziti u javnost i dopustiti da ima kontakte sa Suri - rekao je izvor blizak obitelji za Radar. Zbog toga Katie svoju vezu s Foxxom krije od očiju javnosti.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Katie Holmes and Jamie Foxx spend Valentine

VIDI OVO: 5 znakova da si seksualno ne pašete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu