Tata i sin, Slavko i Lovro Juraga, zvijezde su novog izdanja Cafea | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Tata i sin, Slavko i Lovro Juraga, zvijezde su novog izdanja Cafea

Tata i sin, Slavko i Lovro Juraga, zvijezde su novog izdanja Cafea
9

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Otkako je krenuo show 'Zvijezde pjevaju', Lovro Juraga (22) ima sve više fanova. Iako još nije završio Akademiju, već niže glumačke nagrade, a za našu naslovnicu Lovro i tata Slavko, prvak Drame zagrebačkog HNK, pozirali su kao holivudska legenda Clint Eastwood i njegov sin Scott.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Snimanje Cafe 01:04

U velikom intervjuu samo za Cafe otkriva zašto je tati Slavku 'iza leđa' otišao na prijamni na Akademiju, koliko mu je pomoglo odrastanje uz starijeg brata Marka koji je kazališni redatelj i koji je najkorisniji savjet koji je dobio od njih dvojice.

- Da, tata je htio da se bavim, kako on voli reći, nečim konkretnijim od onoga čime se on bavi, ali ja sam se oduvijek vidio baš u tom 'nekonkretnom' - kaže Lovro.

Mladen Bodalec je 'uskočio' u cadillac kao Bruce Springsteen
Mladen Bodalec je 'uskočio' u cadillac kao Bruce Springsteen

Prije nekoliko dana napustila nas je omiljena Regica iz legendarnih 'Gruntovčana', a seriju po kojoj će se najviše pamtiti Smiljku Bencet-Jagarić zavoljela je tek godinama kasnije.

Zagreb: Smiljka Bencet, glumica iz popularne serije Gruntov?ani

- Ne znam hoće li se ovako nešto ikad opet snimiti - govorila je. S pokojnim Martinom Sagnerom ostala je u dobrim odnosima do kraja, iako se privatno nisu družili.

Unatoč borbi s multiplom sklerozom Anđa Marić uzela je život u svoje ruke. Vratila se glazbi, izdala prvu knjigu za odrasle, u svojoj školi 'Mala škola za veliki život' pomaže drugima, a krajem travnja pokreće radionicu s Ingrid Divković.

Rijeka: Anđa Marić i Ingrid Divković

Donosimo najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu