Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Tereza Kesovija: Nitko mi nije do koljena na HRF-u

Umjesto Tereze na festivalu će pjevati Minea. Direktor festivala Juraj Hrvačić ljutit je jer mu nije objasnila zašto nema vremena snimiti spot

Miranda Čikotić
Foto: Miranda Čikotić
22 komentara

Dok su pjevači u zagrebačkoj Tvornici snimali najavne spotove za Hrvatski radijski festival, Tereza Kesovija (69) dočekivala je goste iz Sarajeva. Ispričala se organizatorima snimanja jer se sa Sarajlijama dogovarala za koncert u tamošnjoj Zetri pa nije mogla stići na snimanje. Za drugi i treći termin snimanja, na koja nije došla, Tereza se, kaže direktor festivala Juraj Hrvačić, nije ni ispričala.
Zato su je diskvalificirali s Radijskog festivala, pa umjesto nje u Opatiju putuje Minea.
- Mom prijatelju Juri Hrvačiću želim puno zdravlja i molim ga da se ne ljuti. Nije mi jasno zašto bih morala snimiti spot za Radijski festival. Imam ja svojih planova i briga - rekla je Tereza.
Dodala je da ima mnogo gaža pa za Radijski festival nema vremena.
- Meni nitko u startu nije rekao koje su moje obveze. Rekla sam im da me diskvalificiraju - govori pjevačica. Ne želi se takmičiti, kaže, pa ne bi bilo u redu da je snimila spot, a nije došla na festival.
- Nemam ja što konkurirati nekomu. Meni nitko nije konkurencija. Gdje su bili ti pjevači kad sam ja počinjala karijeru? Neću si dopustiti da se takmičim jer nisam na 'Farmi’ ni u showu 'Zvijezde pjevaju’ - zaključila je Tereza.

'OD TEREZE NISMO DOBILI OBJAŠNJENJE'
Juraj Hrvačić tvrdi da su sa slovenskom diskografskom kućom Dallas Records, koja je Kesoviju i nagovorila da se prijavi na HRF, dosad odlično surađivali.
- Žao mi je što je tako ispalo, ali od moje prijateljice Tereze nismo dobili objašnjenje. Moramo voditi računa o festivalu i tako nešto si ne možemo dopustiti - kaže.

Naši partneri pišu
Message