Show

Komentari 0

Tereza nakon ručka s Macronom podijelila nekoliko fotografija

Tereza nakon ručka s Macronom podijelila nekoliko fotografija

Naša glazbena diva bila je jedna od uzvanika na ručku s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom. Izvela je 'Larinu pjesmu' i dobila poziv na ručak

Tereza Kesovija (83) u srijedu je bila na svečanom ručku s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom u zagrebačkom hotelu Esplanade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkrila nam je da je francuskom predsjedniku otpjevala 'La Chanson de Lara' i da je bio oduševljen njezinom izvedbom. Pjevačica je zatim na Instagramu objavila i dvije fotografije s događaja na kojima se čini sretnija nego ikad. 

Tereza se, izgleda, nije fotografirala s Macronom, ali je s njom za sliku pozirao legendarni nogometaš i trener Josip Skoblar (80) koji je također bio uzvanik na ručku.

- Treba li uopće posebno predstavljati ovu nogometnu legendu - napisala je Tereza u opisu fotografije na kojoj se ona i Skoblar zagrljeno smješkaju.

Nakon nje, objavila je i nasmiješenu fotografiju ispred francuske zastave. Naime, glazbena diva je imala značajnu karijeru u Francuskoj i nosi francusko odličje Časnika reda umjetnosti.

Predsjednik Chirac ju je 1999. odlikovao Vitezom reda umjetnosti i književnosti, a od Macrona je ove godine dobila zlatno odličje časnika reda i umjetnosti. S Macronom je tijekom ručka kratko i popričala.

Tereza je parišku Olympiju punila čak četiri puta. Upoznala je nekoliko francuskih predsjednika, a ovo joj je bio prvi susret s Macronom.

Najčitaniji članci