Obavijesti

Show

Komentari 0

Terraneo Warm Up party: Luda zabava i pozitivna atmosfera

Terraneo Warm Up party: Luda zabava i pozitivna atmosfera
5

Trenutačna cijena festivalskih ulaznica je 419 kn, a kamp ulaznica 200 kn plus 21 kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. Prodaju se i dnevne ulaznice

VIDEO

Organizatori Terraneo festivala već tradicionalno u cijeloj regiji organiziraju odlične tulume i Terraneo warm up partije kao najavu glavnog festivalskog događanja kojeg s nestrpljenjem očekujemo ove godine u Šibeniku od 07.-09. kolovoza. Tako su ove godine Terraneo warm up partiji već zapalili publiku u Zagrebu, Osijeku, Beogradu, Mariboru i Đakovu, a u tjednu koji je pred nama red je da dobre Terraneo vibracije protresu i samo srce Dalmacije – gradove Šibenik i Split. 

U  Šibeniku, Terraneo warm up party bit će u četvrtak 18. srpnja, u novom omiljenom okupljalištu svih Šibenčana željnih dobre zabave - klubu Azimut. Azimut će ove godine biti i službeni festivalski meeting point u Šibeniku za vrijeme trajanja festivala. A da atmosfera bude kakva i priliči warm up partiju u rodnom gradu Terranea, pobrinut će se legende svih partija i tuluma koji se ne zaboravljaju, Kuzma i Shaka Zulu. 

Možemo reći da tu ima neka tajna veza jer su Kuzma i Shaka Zulu nastupili na oba dosadašanja Terraneo festivala, a ovim warm up-om odlična suradnja se nastavlja. 

Doktori puknuća, kako sami sebe nazivaju, rasprodani su cijelo ovo ljeto. Neki za njih kažu trash, a mi kažemo odlična zabava i pozitivna atmosfera. I da ne zaboravimo, ulaz na šibenski Terraneo warm up je slobodan.

Samo dva dana nakon warm up partija u Šibeniku, 20. srpnja Terraneo atmosfera dolazi u splitski klub O'Haru uz nastupe talijanskog dj Hollena te domaćih snaga, Silvia Hribara i Peru Fullhousea. 

Uz najavu odličnih tuluma koje Terraneo priprema za ovaj tjedan, podsjećamo da danas završava promotivna akcija 3+2+1 u kojoj svi posjetitelji koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobivaju besplatno, kao i  2 besplatne ulaznice za kamp. 

Do sad potvrđena imena, koja će nastupiti na trećem Terraneu, od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku su: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Bosnian Rainbows, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Mayales, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia, Petar Dundov, Icarus Down te Red 

Bull Music Academy izvođači:  Norman Jay,  Dj Spinn & Dj Rashad,  Jesse Boykins III,  Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl.

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci - Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj jer će se sva plaćanja na festivalskom prostoru obavljati beskontaktno, posebnom festivalskom Terraneo karticom ili MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama. Prvi put u Hrvatskoj jedan festival uvodi plaćanje posebnom festivalskom karticom, čime Terraneo staje uz bok najvećih svjetskih festivala kao što su Roskilde, Sziget i Wireless.   

ULAZNICE

Trenutna cijena  festivalskih ulaznica iznosi  419kn, a  kamp ulaznica 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji je također i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj cijeni od 200 kuna (ova cijena vrijedi samo do rasprodaje promo paketa). 

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr te novo – u šibenskom klubu Azimut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu