Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Teška industrija spotom za 'Moj svijet, zapleši' ruši tabue

Dvije djevojke s puno ljubavi i emocija su iznijele ovu neobičnu ljubavnu priču u tri čina. Nevjerojatna je njihova transformacija u ta tri različita para, kaže Propadalo

Goran Jakuš/Pixsell
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
6 komentara

Teška industrija snimila je za svoj aktualni singl 'Moj svijet, zapleši', zanimljiv videospot s porukom, pun ljubavi i tolerancije prema različitostima. Režiju potpisuje iskusni Filip Dizdar, prema ideji Ivice Propadala, a osim benda u videu se pojavljuju i plesačice iz '&M Dance Company' koji čine koreografski i plesački duo - Ema Janković i Andrea Solomun. Djevojke su glumile svaka po tri različita lika na tri različite lokacije. 

- Po prvi puta smo obje u nekome projektu za potrebe uloge bile prerušene u muškarce. To je bilo mega zabavno - kazale su djevojke.

- Do sada su mi uvijek u predstavama i filmovima zbog stasa, visine i građe dodjeljivali uloge curica, žena, dama, pa sam konačno imala priliku istraživati nešto potpuno novo - kazala je Andrea. 

Novi videospot Teške industrije nosi i jasnu poruku.

- Uvijek sam se pitao odakle nekome pravo da osuđuje one koji drugačije izgledaju, misle, osjećaju i vjeruju. Kao što sam prošle godine napravio izložbu 'Slike s vjenčanja' u kojima sam 'vjenčavao' zaljubljene svih opredjeljenja, tako mi je bila želja da kroz naš spot pokažemo kao bend svu svoju toleranciju prema različitostima. Ta tolerancija u ovim površnim vremenima nam je itekako potrebna. Ovome su me naučili moji, nažalost već pokojni Antonija i Marko, i to u mom rodnom, po veličini malom, ali po svemu drugom, pa i po toleranciji velikom Livnu. Dvije plesačice s puno ljubavi i emocija su iznijele ovu neobičnu ljubavnu priču u tri čina. Nevjerojatna je njihova transformacija u ta tri različita para - MM, MŽ, ŽŽ - rekao je o spotu Ivica Propadalo.

Tekst pjesme 'Moj svijet, zapleši' napisala je Lea Mijatović koja je kazala da je, uz višemjesečno nagovaranje Hadžiavdića, Propadala i još nekih dragih ljudi da se pokrene, napiše nešto i podijeli to sa širom publikom, a isprovocirana teškim temama koje nam se serviraju svakodnevno, odlučila pobjeći u 'Moj svijet' i baciti jednu pozitivnu iskru na papir.

- Nije to samo moj svijet, vrata su odškrinuta za svakog tko ima otvoreno srce za malo pozitive i ljubavi da zapleše s nama - dodala je Lea. 

Naši partneri pišu
Message