Obavijesti

Show

Komentari 13

Teška životna sudbina zvijezde showa: Otac ju je tukao, a muž preminuo na godišnjicu braka

Teška životna sudbina zvijezde showa: Otac ju je tukao, a muž preminuo na godišnjicu braka
6

Iako je tijekom showa skinula 49,5 kilograma, Lidija i dalje redovito trenira te danas izgleda bolje nego ikad. To dokazuju i fotke koje postavlja na društvenim mrežama

VIDEO

Karlovčanka Lidija Tomić (37) u četvrtoj sezoni reality showa 'Život na vagi' za dlaku je izbjegla pobjedu. Naime, u show je ušla s 118,1 kilogramom, a izašla s 68,6 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

Iako je skinula velikih 49,5 kilograma, to ju nije zaustavilo. Lidija i dalje redovito trenira te danas izgleda bolje nego ikad, a to dokazuju i fotke koje postavlja na svojim društvenim mrežama. 

Samozatajna Karlovčanka u showu je oduševljavala gledatelje, a mnogi su i navijali za njezinu pobjedu. 

Prilikom ulaska u show obitelj je bila ponosna na Lidiju koja se odlučila boriti s viškom kilograma. Za majku kaže da je najdivnija osoba na svijetu, a pokojni otac je bio alkoholičar. Roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a onda je nastavila živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući. 

Život je nije mazio pa je ju osim nesretne obitelji zadesila još jedna nesreća. Suprug joj je preminuo na prvu godišnjicu braka. 

- Prije suprugove smrti sama sam uspjela smršavjeti 25 kilograma, ali poslije tog tragičnog događaja u roku od dva do tri mjeseca vratila sam kile natrag - objasnila nam je jednom prilikom. Htjela je jesti jer je smatrala da će tako ublažiti bol zbog gubitka voljene osobe. No, 'stala je na loptu' i dotjerala svoju liniju uz puno truda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin