Show

Komentari 24

'Teško je živjeti samo od svirki i to je sad već zabrinjavajuće'

'Teško je živjeti samo od svirki i to je sad već zabrinjavajuće'

SLAVE 30 GODINA RADA Psihomodo pop je dao prvi zajednički intervju nakon 15 godina časopisu Rolling Stone. Otkrili su da je danas problematično živjeti od svirki

Današnji mainstream je katastrofa, a to su Severina i Magazin. Ljudi kao da nemaju vremena poslušati nešto kvalitetno. Jedva čekaju da se napiju i odslušaju neku komercijalu, rekao je Davor Gobac (49).

U hrvatskom izdanju časopisa Rolling Stone grupa Psihomodo pop otkrila je kako je danas postalo problematično živjeti od svirki i da je to već jako zabrinjavajuće.

- Mi još živimo od toga, ali stvari su se strašno promijenile - rekao je Gobac, koji se pohvalio kako redovito ide u teretanu. Kaže da si u ovom poslu ne može priuštiti da izađe na pozornicu i izgleda kao mrtvac. Basist benda Vlatko Čavar - Brada prisjetio se prvog koncerta sa “Psihićima“.

- Svirao sam pola koncerta jer nisam znao sve stvari - smije se Brada. Bend slavi 30 godina rada te su objavili dva nova singla - “Zločest ko pas” i “Donna”, kao najavu albuma koji će izaći 2014. 

Najčitaniji članci