Obavijesti

Show

Komentari 23

Tetovirao si je Mišu: Dao sam sto eura i trpio bol zbog idola

Tetovirao si je Mišu: Dao sam sto eura i trpio bol zbog idola
1

Ivan je zavolio kovačeve hitove u osnovnoj školi. Ocu je uzeo kasetu s Mišinim hitovima i napamet naučio ‘Jedina prava bila je ona’. Jednom je imao priliku na pozornici zapjevati 'E viva l'amor'

VIDEO


Zar nisi odustao od tetoviranja Mišine slike, pitao me tattoo majstor. Odgovorio sam mu da se nisam predomislio jer mi taj crtež znači koliko je nekom drugom važno da si upiše ime djeteta, opisuje Ivan Ljubičić (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:16

Iako se za to odlučio prije sedam godina, Ivan je svojeg idola istetovirao na podlakticu prije mjesec dana, kad je stigao u Sibinj kraj Slavonskog Broda, gdje je živio do 2014.

Sad živi u Stuttgartu, kamo se preselio s obitelji zbog posla. Radi kao poslovođa u tvrtki za održavanje cesta. Tvrdi da mu šef neće zamjeriti što je ruku ukrasio slikom Miše Kovača (75) s uzdignutim rukama.

- Ta poza karakteristična je za njega. Mišinu glazbu slušam cijeli život. Volim njegove pjesme jer me jednostavno usrećuju - kaže Ivan.

Pjevača, koji se hvalio da je za njega Jugoslavija bila premala jer je prodao najviše albuma u povijesti domaće diskografije, Slavonac sluša od drugog razreda osnovne škole. U očevoj zbirci kaseta naišao je na Kovačevu.

- Od djetinjstva me svaka njegova pjesma dira u dušu. Prvi hit koji sam zavolio bio je ‘Jedina prava bila je ona’. Oduševila me ta pjesma. Ne mogu vam to opisati. Baš me dirnulo - rekao je Ivan. Kod tatoo majstora je više od dva sata trpio bolove za stotinjak eura. Ta investicija mu se, hvali se Ljubičić, isplatila jer kao gost u svatovima od benda pjesme naručuje tako da im pokažje svoju tetovažu.

Novo mesto

U krevetu sa Jacquesom

Prije nekoliko godina na moto susretu Ivan je naručivao od benda Mišine hitove.
- Pozvali su me na pozornicu i otpjevao sam ‘E viva l’amor’. Svi su bili oduševljeni. To me toliko razdragalo da sam skoro suzu pustio - priča Ljubičić.

Na Mišinim koncertima bio je pet puta. Žao mu je što je od nekih morao odustati kad je bio nezaposlen.

- Evo, i sad se naježim kad se sjetim kako pjeva uživo. Nisam ga upoznao, a to mi je velika želja. Nadam se da će mi se to ostvariti - kaže Ivan.

Slavonac se ipak ne može dičiti titulom jedinog Hrvata kojega je glazbeni idol inspirirao za tetovažu. Prije dvije godine to je učinila Jagoda Haramina (29), koja je strpljivo sjedila cijeli dan dok je tattoo majstor radio lik Jaquesa Houdeka na njezinu lijevom ramenu.

Tetovažu je odlučila napraviti čim je čula da će joj omiljeni pjevač imati koncert u njezinu gradu Ivancu u Hrvatskom zagorju. Nazvala je prijatelja, tattoo majstora iz Zaboka, i rekla mu neka očisti raspored jer ima hitnu situaciju.

- On se specijalizirao za tetovaže portreta s fotografija. Boljelo je jako, ali sve sam izdržala. Jacques me oduševljava i kao pjevač, ali i kao muškarac. Jako je jednostavan i s njim mogu razgovarati o svemu. Inače ne bih ovo nikad ni napravila - rekla je Haramina.

Svoj ukras na tijelu ponosno je pokazala Houdeku na njegovu koncertu.

Jurica Galović/Pixsell

Dirnuti pjevač poslao joj je SMS: “Dakle, ja sam u šoku. Tattoo je nevjerojatan! Isuse, pa što da kažem. Počašćen sam. Stvarno. Ne mogu vjerovati da me toliko voliš! Hvala ti od srca draga Jagodice Bobice! Tattoo majstoru svaka čast”.

Katja Hrga Brkan iz Splita prije dvije godine na vrat je dala ispisati ime svojeg miljenika Dražena Zečića.

- Da sam ti ja otac, odrekao bih te se - rekao joj je oduševljeni Zeko kad je vidio treću tetovažu koju mu je posvetila Splićanka. Katja je uz Draženove hitove probljela razvod, a Zečić je bio krsni kum njezinu sinu Andriji (10).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael