Show

Komentari 7

Thomas Markle ponovno prijeti Meghan, ako mu ne bude htjela udovoljiti spreman je ići na sud

Thomas Markle ponovno prijeti Meghan, ako mu ne bude htjela udovoljiti spreman je ići na sud

Thomas Markle još nije upoznao kćerinog supruga, princa Harryja niti svoju unučad, Archieja i Lilibet. Smatra da mu unuci ne bi trebali biti uskraćeni zbog roditelja, stoga će poduzeti sve samo da ih upozna

Thomas Markle (77), otac vojvotkinje od Sussexa i supruge princa Harryja (36),  Meghan Marke (39) odlučio je poduzeti rigorozne mjere kako bi napokon upoznao unučiće. Kako je rekao za Fox news, u skoroj budućnosti će na Kalifornijskom sudu zatražiti odluku koja će mu pri tome pomoći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Archie i Lili su mala djeca, ne bismo ih trebali kažnjavati zbog Meghanina i Harryjeva lošeg ponašanja. Oni također imaju sva kraljevska prava kao i drugi članovi kraljevske obitelji. Podnijet ću sudski zahtjev da vidim unuke u bliskoj budućnosti - rekao je.

Thomas i Meghan su u lošim odnosima još od prije vjenčanja, kad je prodao njezine fotografije medijima.

Princa Harryja nikada nije ni upoznao, a Meghan je umjesto njega do oltara ispratio princ Charles (72).

Zbog čestih medijskih istupa, čini se da se Meghan nema namjeru pomiriti s ocem, a u intervjuu s Oprah Winfrey (67) je izjavila da se osjeća izdano od oca. 

Thomas smatra da je Meghan potpuno očarana slavom i popularnošću i da je njezino i Harryjevo ponašanje vrlo loše. 

Podsjetimo, novi šok za kraljevsku obitelj izazvao je princ Harry najavom knjige memoara koja će izaći 2022. godine, a o kojoj svoju obitelj nije ni obavijestio.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM:

Najčitaniji članci