Obavijesti

Show

Komentari 937

Thompson: I moji sinovi traže karte za koncerte za prijatelje

Thompson: I moji sinovi traže karte za koncerte za prijatelje
3

UZBUĐENJE Supruga Sandra i njihovo petero djece jedva čekaju vidjeti i čuti Thompsona kako pjeva u Arenama u Splitu i Zagrebu. I pjevač je jako uzbuđen

VIDEO

Svako malo djeca dođu doma i pitaju imam li karte za njihove prijatelje iz škole. I to za oba grada. Ova starija traže me autograme za ekipu.

Rekao nam je to Thompson (48). Njegovo petero djece Petar Šimun (11), Ante Mihael (9) Diva Maria (8) i blizanke Katarina i Cvita (4) jedva čekaju vidjeti tatu kako pjeva na pozornici.

- Nema dana da se ne potpišem njihovim prijateljima koji me slušaju. I uvijek to učinim s ljubavi - kaže. Dodao je da mu je izazov nastupiti u zagrebačkoj Areni.

- Radujem se i nastupu u splitskoj Spaladium, jer smo pomogli da se ponovno otvori - kaže Perković. Pjevač će krajem prosinca nastupiti u Zagrebu, a tri dana kasnije i u Splitu.

- Naravno da sam uzbuđen, jedva čekam zapjevati. Prvi puta sviram u obje Arene i već sada osjećam pozitivan naboj. Smišljamo čime ćemo obožavatelje iznenaditi - kaže Thompson.

Oba su koncerta, dodaje, završni dio turneje “Ora et Labora”, čiji je prvi koncert bio u Münchenu. Nakon toga je na splitskom Poljudu okupio više od 50.000 ljudi.

Ljubavnu baladu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” Marko je posvetio supruzi Sandri (38) koja će, kaže, biti na oba njegova koncerta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 937
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni