Obavijesti

Show

Komentari 127

Thompson uoči koncerta: Na Šalatu dolazi i mojih pet anđela

Thompson uoči koncerta: Na Šalatu dolazi i mojih pet anđela
1

EKSKLUZIVNI INTERVJU U CAFETV-U Thompsona će cijela obitelj bodriti na koncertu u subotu na Šalati. Njegovu obiteljsku priču čitajte u tjedniku CafeTV

VIDEO

Svugdje sam u Zagrebu pjevao, od Arene, Cibone, Maksimira, Doma sportova... samo na tome kultnome mjestu nisam. Na Šalati sam samo gledao koncerte i želja mi je pjevati tamo, kaže Thompson (50).

Pjevač će koncertom u subotu zaokružiti uspješnu turneju s albumom “Ora et Labora”. Repertoarom će obilježiti svojih sedam studijskih albuma, posložiti ga tako da publika čuje sve pjesme, od početaka karijere do danas. 

Raduje se što će i supruga Sandra i njihovo petero djece gledati tatu na Šalati. Marko je brižan otac i svojim školarcima ispunjava sve želje. Djeca za svaki njegov koncert traže ulaznice ili akreditacije za prijatelje, a on im, kaže, da sve što traže da njihovi prijatelji budu sretni. Sretan je jer svih petero već pjevaju pjesme koje će se tek naći na njegovu novom albumu. Od njih, kaže, nikad nije dobio negativnu kritiku.

- Ni jedan mi nije rekao ‘Tata, ne sviđa mi se ova pjesma’. U zadnje vrijeme supruga Sandra prva posluša nove uratke. Sve pjesme koje sam napravio za novi album je čula. Pokažem ih i prijateljima, suradnicima, kad me pitaju što ima novog. Nemam određenu osobu kojoj nosim da posluša - rekao nam je Thompson.

Prava podrška: Njegove pjesme prva posluša supruga Sandra, a djeca već znaju buduće hitove

Nakon svirke na Šalati prorijedit će nastupe jer se želi posvetiti novom albumu. Ne zna, kaže, datum izlaska, pustit će ga kad bude zadovoljan. Kaže tek da će na novom albumu izaći nekoliko ljubavnih pjesama ,ali ističe da neće izostaviti teme o kojima je i dosad pjevao. Svu energiju i trud usmjerit će na to.

- Sve moje pjesme dugo nastaju, čak i po nekoliko godina. Neke i ne uspijem završiti nego ih stavim sa strane pa im se vratim godinama poslije, kad mislim da ih mogu završiti. Pazim na sve, unosim emocije, trud i brinem se o svakom detalju - priča pjevač. Ekskluzivni intervju s Thompsonom čitajte u novom broju tjednika CafeTV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)