Show

Komentari 16

Tiger je nastradao nakon svađe sa Elin zbog preljuba

Tiger je nastradao nakon svađe sa Elin zbog preljuba

Najbolji golfer na svijetu autom se zabio u hidrant i drvo nakon svađe sa suprugom Elin. Tigera je žena napala zbog navodne afere s Rachel Uchitel

Rachel Uchitel (34) u Americi je poznata kao zavodnica oženjenih muškaraca. Radi kao domaćica VIP tuluma u noćnim klubovima po New Yorku, Hamptonu i Las Vegasu. Američka javnost njeno je lice upoznala nakon terorističkih napada 11. rujna. Tada je poginuo njen suprug Andy O'Grady, a fotografija uplakane Rachel koja drži sliku svog, tada se još smatralo nestalog, supruga obišla je svijet. Do sada ju se povezivalo s nekoliko oženjenih muškaraca od kojih je najpoznatiji glumac David Boreanz. Smatra se kako je baš Rachel bila uzrok svađe između Tigera Woodsa (33) i njegove supruge Elin (29). Naime, prošli tjedan američki tabloid National Enquirer objavio je priču o tome kako su Tiger i Rachel ljubavnici. Najbolji svjetski golfer nakon svađe je uzrujan ušao u auto, odmah na izlasku iz kuće izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u hidrant i obližnje drvo. Kako je bila mala brzina, nije se otvorio zračni jastuk pa je Tiger udario glavom i izgubio svijest. Spasila ga je baš supruga koja je golf palicom razbila stražnje staklo i izvukla supruga van. On se oporavio u bolnici i pušten je na kućnu njegu. Rachel je nakon objave priče o njenoj aferi s Woodsom sve odlučno demantirala.
- Nikad nismo bili ljubavnici. Bože sačuvaj da je Tiger doživio nesreću zbog te priče. Jasno mi je kako je takva lažna priča mogla biti uzrok svađe Elin i Tigera. Da sam mu ja supruga i saznam tako nešto, ubila bih ga. No, to stvarno nema veze sa mnom. Grozna je laž da smo imali aferu. Nikad nismo razgovarali preko telefona i nismo si slali seksi poruke. Jako me sve ovo uznemirilo jer me se prikazuje kao razaračicu domova, a to naprosto nije točno - kazala je Rachel.
Elin i Tiger Woods imaju dvoje djece, kćerku Sam (2) i osam mjeseci starog sina Charlieja.


SUPRUGA IZGREBALA TIGERA PRIJE NESREĆE?
Tiger Woods ispričao je prijatelju kako je njegova supruga 'poludila' oko dva sata ujutro i izgrebala ga po licu zbog priče o tome kako on ima aferu s Rachel, prenosi američka internet stranica TMZ. Policija sumnja u priču koju im je Elin ispričala te misle kako njegove ozljede nisu nastale kad je autom udario u hidrant i drvo. Naime, na volanu, u koji je golfer navodno udario glavom, nije bilo krvi. Neslužbena verzija cijelog incidenta optužuje suprugu za cijelu nesreću. Nakon što ga je izgrebala, Tiger je otišao u auto i htio otići. Ona je tada izašla van s golf palicom i počela udarati po autu. Da ju ne udari autom, Woods je skrenuo i udario u hidrant. Elin je nastavila udarati po autu i Tiger se okrenuo da vidi što se događa. U tom trenutku udario je u drvo. To što je padao u nesvijest nakon nesreće, Tiger je objasnio time što uzima tablete protiv bolova. On i supruga odbili su razgovarati s policijom. Sumnja se kako čekaju da njemu zarastu ogrebotine na licu.

Najčitaniji članci