Obavijesti

Show

Komentari 16

Tiger je nastradao nakon svađe sa Elin zbog preljuba

Tiger je nastradao nakon svađe sa Elin zbog preljuba
9

Najbolji golfer na svijetu autom se zabio u hidrant i drvo nakon svađe sa suprugom Elin. Tigera je žena napala zbog navodne afere s Rachel Uchitel

VIDEO

Rachel Uchitel (34) u Americi je poznata kao zavodnica oženjenih muškaraca. Radi kao domaćica VIP tuluma u noćnim klubovima po New Yorku, Hamptonu i Las Vegasu. Američka javnost njeno je lice upoznala nakon terorističkih napada 11. rujna. Tada je poginuo njen suprug Andy O'Grady, a fotografija uplakane Rachel koja drži sliku svog, tada se još smatralo nestalog, supruga obišla je svijet. Do sada ju se povezivalo s nekoliko oženjenih muškaraca od kojih je najpoznatiji glumac David Boreanz. Smatra se kako je baš Rachel bila uzrok svađe između Tigera Woodsa (33) i njegove supruge Elin (29). Naime, prošli tjedan američki tabloid National Enquirer objavio je priču o tome kako su Tiger i Rachel ljubavnici. Najbolji svjetski golfer nakon svađe je uzrujan ušao u auto, odmah na izlasku iz kuće izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u hidrant i obližnje drvo. Kako je bila mala brzina, nije se otvorio zračni jastuk pa je Tiger udario glavom i izgubio svijest. Spasila ga je baš supruga koja je golf palicom razbila stražnje staklo i izvukla supruga van. On se oporavio u bolnici i pušten je na kućnu njegu. Rachel je nakon objave priče o njenoj aferi s Woodsom sve odlučno demantirala.
- Nikad nismo bili ljubavnici. Bože sačuvaj da je Tiger doživio nesreću zbog te priče. Jasno mi je kako je takva lažna priča mogla biti uzrok svađe Elin i Tigera. Da sam mu ja supruga i saznam tako nešto, ubila bih ga. No, to stvarno nema veze sa mnom. Grozna je laž da smo imali aferu. Nikad nismo razgovarali preko telefona i nismo si slali seksi poruke. Jako me sve ovo uznemirilo jer me se prikazuje kao razaračicu domova, a to naprosto nije točno - kazala je Rachel.
Elin i Tiger Woods imaju dvoje djece, kćerku Sam (2) i osam mjeseci starog sina Charlieja.


SUPRUGA IZGREBALA TIGERA PRIJE NESREĆE?
Tiger Woods ispričao je prijatelju kako je njegova supruga 'poludila' oko dva sata ujutro i izgrebala ga po licu zbog priče o tome kako on ima aferu s Rachel, prenosi američka internet stranica TMZ. Policija sumnja u priču koju im je Elin ispričala te misle kako njegove ozljede nisu nastale kad je autom udario u hidrant i drvo. Naime, na volanu, u koji je golfer navodno udario glavom, nije bilo krvi. Neslužbena verzija cijelog incidenta optužuje suprugu za cijelu nesreću. Nakon što ga je izgrebala, Tiger je otišao u auto i htio otići. Ona je tada izašla van s golf palicom i počela udarati po autu. Da ju ne udari autom, Woods je skrenuo i udario u hidrant. Elin je nastavila udarati po autu i Tiger se okrenuo da vidi što se događa. U tom trenutku udario je u drvo. To što je padao u nesvijest nakon nesreće, Tiger je objasnio time što uzima tablete protiv bolova. On i supruga odbili su razgovarati s policijom. Sumnja se kako čekaju da njemu zarastu ogrebotine na licu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu