Show

Komentari 1

Tiger Woods: Ja sam jedini krivac za svoju nesreću...

Tiger Woods: Ja sam jedini krivac za svoju nesreću...

Najbolji golfer svijeta kaže kako mu je supruga bila jako hrabra te da nije ona krivac za njegovu nesreću. Ona je bila prva koja mu je pomogla

Nakon što je objavljeno kako je Elin Nordegren (29) ogrebala Tigera Woodsa (33) i s golf palicama ga natjeravala dok je on autom pokušao otići, golfer je demantirao sve slične navode.
- Cijela situacija je moja krivica i očito je da smo incidentom osramćeni moja obitelj i ja. Samo sam čovjek i nisam savršen. Potrudit ću se da se ovako nešto više nikad ne ponovi. Ovo je privatna stvar i želim da takva i ostane. Razumijem da postoji znatiželja, ali mnogo je krivih, nepotvrđenih i zlih glasina koje kruže o mojoj obitelji. Ja sam jedina osoba koja je kriva za nesreću. Moja supruga hrabro je reagirala. Ona je prva osoba koja mi je priskočila u pomoć i sva druga nagađanja nisu točna - ispričao je Tiger Woods. Šuška se kako su se on i supruga uoči nesreće svađali zbog njegove navodne afere s Rachel Uchitel.

OBJAVLJEN POZIV HITNOJ POMOĆI
Objavljena je snimka poziva službi 911 u kojoj se spominje Tigerova nesreća. Pretpostavlja se da je poziv uputio susjed.
- Odmah trebam hitnu pomoć, netko leži ispred moje kuće. Auto je udario u stup. Osoba nije u autu nego leži na podu pokraj. Moj susjed je udario u drvo. Vidim da leži, ali ne znam diše li - kazao je službi čovjek koji je uputio poziv.

Najčitaniji članci